• Kunga 219 - tharpa's transcripts..a time and a place


         
                 Λίγα 24ωρα μετά το βράδυ του 24ωρου που αποτέλεσε προσάναμα , σύναξη μιασμάτων με αυτοσκοπό πρωτίστως την κατάπωση  και έπειτα την επινόηση καινούριων μεθόδων πόνου ,  η υλοποίηση των οποίων ίσως ποτέ να μην πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης πρώτων υλών & εγκεφαλικού ιστού . Οπως και να'χει , η μάζωξη πήρε γρήγορα τις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά που ώφειλε να έχει κάθε παρεμφερής μάζωξη που σέβεται τον εαυτό της . Ετσι το αλάτι απο το σπόρι σου έφερνε λύσσα , τόση ώστε να μην θες σταματήσεις να αδειάζεις τον τενεκέ , 1ος κανών - ΚΑΝΩΝ - της ιεροτελεστίας . 
                                   



    KUNGA 219 : 

    Its all about the angle from which you see
                - Γνωστός και ως ''Ugod'' aka ''Ζέικος''  στα στενά της Βαβυλώνας του βορρά, συνάδελφος και εκκεντρικός οσον αφορά τις επιλογές του στα τσιγάρα , μετράει τα λόγια του αλλα κάπου ίσως χάνει το μέτρημα, ξαναμετράει και τότε στάζει πύον - κεχριμπάρι και βατόμουρο, πολλές φορές δίχως αιτία αλλά αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει μέσα στον όχλο, όπως ενα πακέτο τσιγάρα Leader πάνω σε οποιοδήποτε τραπέζι. Ντάγλες και πονοκέφαλοι, αδύνατο να κρατήσουν τον δαίμονα σε κελί, ο οποίος μάλιστα έσκασε με αμφίεση χίπη (props, 1luv) δίχως τον παραμικρό ενδοιασμό παρόλα τα πικρόχολα σχόλια και τα μοιρολόγια που ξεστόμιζαν κατι τύποι, κατι κοπελίτσες κατι θείτσες, κατι κατι, μπήκες .

    The mind expands beyond like a spill from a cup
                 - Γνωστός και ως ''Securitas''  aka ''Γκάτζολος'' aka ''Ανταποκριτης και Υπερασπιστής του τάγματος Κολάσεως''. Χόμπι του να τοποθετεί περιφράξεις, περιτοιχίσεις, συστήματα ασφα-λείας και το βράδυ να εξασκεί το scratchin' πανω σε ρήμες μεθυσμένων απόγονων του Πάνα. Σάτυρος, κίβδηλο προιόν με αυτοσκοπό την εξάρθρωση κάθε γιάφκας, γιατί γουστάρει την γιάφκα αλλά δεν έχει, γαμημένε μη μου πουλάς παραμύθια για κάμερες γιατί μου θυμίζεις εναν εμσί που πίστευε πως επιδιορθώνει ανελκυστήρες. Ο Γκοσινύ θα σε έκανε κόμικ και θα τα τύπωνε με μελάνια Canon, aight(?). Σαν σάτυρος φυσικά δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω πριν το απομυθοποιήσει και το εκμηδενίσει, σαν να έχουν ολα μια κωμική πλευρά, σαν να πρέπει να έχουν μάλλον. Εμφάνιση καμουφλάζ, μην ξεχνάς άλλωστε οτι ο διάολος αλλάζει φωνές και μας μιμείται, χαμαιλέων. 

    It spreads around givin' love like myself when i get happy
                - Γνωστός και ως ''Εφευρέτης'' aka '' Ντινάτσκι '' aka ''Νοσντί Τσασπέ'' aka ''Dinobot''. Το παραπάνω μίασμα είναι προιόν της Circa , του Queen's Bridge , του Ασκληπειού , του βινυλίου και του αλατισμένου ηλιόσπορου . Γαμήθηκες για την δόση σου και τώρα σου έγινε συνήθειο παλιο βρώμα. Οι επισκέψεις στο καλτάδικο ''πάρε δώσε'' εχουν μετατραπεί σε μια μορφή ψύχωσης,  αρρωστημένης αγάπης αλλα και νεκροφιλίας μαζί , μιας και οι επιλογές του οσον αφορά τα βινύλια φέρουν άρωμα θανάτου , ενα μακάβριο και ανθυγιεινό φετίχ . Γουλιά και σπόρι, νικοτίνη ελαττωμένη (έτσι τουλάχιστον αφήνει να φαίνεται προς τα έξω) , σανίδες και τρακς , beatmaking με τη μορφή  αναστήλωσης παλαιών έργων τέχνης , επιρρεπής στο τζιν δίχως να έχει και άδικο . Καθώς πέφταν οι ιδέες για την μάταιη ενασχόληση μας που έχει λάβει αλλόκοτες διαστάσεις .. καθώς πέφταν και οι μαλακίες που τείναν να μετατραπούν σε ιδέες ,  ο '' Gza '' απέφευγε να σχολιάσει  ή μάλλον βαριόταν να σχολιάσει . O Gza δεν αποφεύγει αλλά αδιαφορεί , κάπως έτσι , επιδεικτικά πάντα με παγερό και ανέκφραστο ύφος . Αδιαφορεί μέχρι και στο να πλάσει ένα μορφασμό πάνω στη φάτσα του , οχι πάντα όμως . Εκεί βρίσκεται το '' Gza χαρακτηριστικό '' , επεμβαίνει όταν πρέπει και όπως είπε ένα λεμούριο πλάσμα κάποτε σε κάποια αφηρημένη όχθη .. '' με λόγια λίγα και απλά τόσο γλυκά με σκοτώνεις '' . Ψαρωτικός εκ πρώτης όψεως , αλλα μην τον πάρεις απο κακό μάτι , ετσι αφήνει να φαίνεται προς τα έξω και πάω στοίχημα πως το γαμάς το τσιγάρο όταν βρίσκεσαι στο υποβρύχιο . Μην ψαρώσεις , θα σε πάει γαμιώντας και θα γουστάρει κιολας . Μεταξύ μας .

    Too many times these days all the rhymes i write are crappy .
                - Γνωστός και ως '' Ογκολάγνος '' aka '' Gbow '' aka '' Ο_ψηλός? '' . Προσωπικότητα άκρως επικίνδυνη για την ψυχική σου υγεία , γλώσσα τέηζερ , σάλιο νιτρογλυκερίνης , σκεπτικό death row , soul assasins και ninja tune . And i quote : '' Ακραίο τρελέ '' . Στις προσωπικές του στιγμές ταξιδέυει με θηλυπρεπείς ήχους και αποπνέει ενα κυριλάτο ρομαντισμό , τα δίνει όλα για '' την έτσι ''  και σαν έρθει η στιγμή να συναναστραφεί με τα υπόλοιπα μιάσματα μετατρέπεται σε αιμοσταγή δολοφόνο , σαδιστής με ακραίες πεποιθήσεις όσον αφορά τους χίπηδες και γενικά τους ανθρώπους  που καταναλώνουν λεμονάδα αντι για φραπέ , φοράν φόρμες αντί για τζιν , τρώνε σαλάτα και  στην μέση φέρουν χασικλήδικες μπανάνες . Ατομα δεκτά , θετικά τις περισσότερες φορές αλλα όχι  για τον ψηλό . Αν μπορούσε να άνοιγε την γη για να μας καταπιεί όλους και να μείνει στο τέλος ο ίδιος μόνος του , άντε ίσως και με μια θηλυκή ύπαρξη στο πλάι του , θα το έκανε . Ιδρυτικό μέλος ,εμπνευστής του κινήματος , οραματιστής και πρόεδρος μιας ομάδας αποκρουστικών διαδικτυακών πενατζήδων . Φήμες λένε πως σχεδιάζει την εξάπλωση της βουβωνικής πανώλης πάνω απο περιοχές συνάθροισης λέτσων , στον χάρτη υπάρχουν στόχοι , Σαμοθράκη - Ικαρία - Ιος - Κουφονήσια . Βέβαια τα ονόματα τα εχει ανακοινώσει ο ίδιος οπότε πιθανώς να είναι προβοκάτσια και πρώτος στόχος να είναι αυτός που φαντάζομαι , Ρόδος . Δεν θες να σου θυμήσω τι φάση επικρατεί στο πάρκο
    μας όμως ετσι ; Ε Ντιν πες τι παιζει στο παρκο . Θεέ βοήθα , νιώθω να πέφτω ψηλά απο τα χαμηλά - Δίχας - 1λοβ .  Παρ'ολα αυτά , μαγειρεύει ασυστόλως , εμπνέεται και ετοιμάζει νέα χτυπήματα , νέες μεθόδους πόνου , στα δυτικά θα τον πετύχεις , αλλάζει συχνά κατοικία και πιστός ακόλουθός του δεν θα μπορούσε να είναι άλλος απο τον μικρόσωμο απόγονο του Πάνα . Οι 2 τους αποτελούν θανάσιμη απειλή και για την πολιτοφυλακή του Βαρδάρη , χουλιγκάνοι , πολυτοξικομανείς αρλεκίνοι που τα βράδια ανοίγουν τάφους .
    This is my ostracism and i'm the only one invited .
                  Επειτα απο την αναλυτική και σαφέστατη , φυσικά , περιγραφή των ηθοποιών , δεν θα έχεις την όρεξη να ακούσεις κάτι άλλο ή και να είχες , φρόντισα ώστε να την χάσεις . Επειδή όμως παίζουν πολλά μυαλά , διαφορετικά dna και rna , όπως πολύ καλά κατάλαβες απο τις παραπάνω περιγραφές ,  θα περάσω στην περιγραφή του ήχου . Πέρα απο το σπόρι που άνοιγε , τον μεταλλικό ήχο και τις  αλλοπρόσαλες κραυγές μας , υπάρχει και μια μελωδία , ξέρεις τι εννοώ . Πολυδιάστατο περιβάλλον , μουσικές και λέξεις , απο την Βαβυλώνα του βορρά , απο το Βαρδαριστάν , απο το υποβρύχιο , προκύπτει ο Καναδάς , το μπαστάρδεμα , abstract hip-hop και το όνομά του Kunga_219 . Μελος των Crackbeat Society , Goods, The Horn , Roosevelt Tharpa .  Ετος 2000 , ανεξάρτητο label : ''Goodnight Musics'' του οποίου ιδρυτής είναι και ο ίδιος ο Kunga , δίσκος : tharpa's transcripts..a time and a place . 16 κομμάτια , συμμετοχές με βιολιά-φωνητικά-scratches , ραπς απο τον ίδιο ενω παραγωγές απο διάφορους beatmakers του καναδά(κλικ εδώ για να με βγάλετε απο τη δύσκολη θέση καρντάσια μου).
    Τα ραπς μπορείτε να μαντέψετε σε τι φάση βρίσκονται , ύφος - θεματολογία - ποιότητα (?) . Μοναδική συμμετοχή απο αλλο mc , αυτη του Sole ( Anticon ) . Abstract αλλα και απλός στίχος όποτε
    χρειαστεί ετσι για να ξεσκαλώσει το μυαλό και να μην κλουβιάσει . Ιδια φάση και με τις παραγωγές .
    Βουδισμός , κοινωνικός και αφηρημένος στίχος  απο καναδέζο καήλα ,  αν είσαι τύπος που βρίσκει
    κάτι στα feat και στις συνεργασίες γενικά , ο τύπος έχει αρκετα πάρε δώσε με Anticon πλευρά  και γενικά με την abstract σκηνή πέρα απ'τον Καναδά . Ο,τι δίνεις πέρνεις , παραμύθια αλλά επειδή την έχω δει λιγάκι Τσίου  σου δίνω τσαμπέ το σιντάκι γιατι έτσι πρέπει .  Πρώτος δίσκος για τον βουδιστή mc , 2000 , tharpa's transcripts..a time and a place . Κατεβάστε , αγοράστε , όπως την βρίσκει κανείς . Τσεκάρετε και άλλες δουλειές του τύπου γιατί αξίζει , ειδικά για τους φανς του αμπστρακτ  . Δεν έχεις να χάσεις κατι mang , τα φιλιά μου , 1 λοβ , the crew for enterprise , τσέπες το νου σας . Χαιρετώ .
                
        ''    People are posters, posing as simpletons acting like programs I'm pro-reactive , glistening to the grand beginning of a reactor . I'm losing my angle , angel , anglo ,actor staging all out refuge inside the confort of my ATM . I spend time spending money    ''  -   Sole .









    3 σχόλια:

    1. Paraksena kai wraia mans...paraksenos kai wraios..keep walking

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Όταν η καυστική λογοτεχνία συναντά και παντρεύεται την κωλοτσεπίτικη νοοτροπία.
      Μπράβο φίλε μου, πολύ ωραίο άρθρο και πολύ ενδιαφέρων ο τρόπος δόμησής του.

      ΑπάντησηΔιαγραφή