• 777 Beats Acid Bible - Confessions of a teenage acid lord


        Πίσω απο αυτό τον τίτλο, μιας και στο λευκό εξώφυλλο δεν αναγράφεται όνομα καλλιτέχνη κρύβεται ο ταλαντούχος κύριος Orko απο το San Diego. Orko Eloheim aka Orko the Sykotic Alien. Μεγάλο ταλέντο στο producing αλλά και στο mcing, που απ το πρώτο κιόλας δίσκο του (Doomsday Prophet 1996), έδωσε δυναμικά το παρών, και συνεχίζει εως τώρα με τους ίδιους ρυθμούς.
        Στο πέρασμα του έχει αφήσει κάπου στα 20 solo cds, και έχει δουλέψει σε κάποια projects που κατά καιρούς κυκλοφόρησαν δίσκο είτε δισκογραφικά, είτε αυτόνομα. Χέρι με χέρι, παραγγελίες απο τους ίδιους ή απο site που συνεργάζονται. Απο την μεγάλη δουλειά που έχει αφήσει ως τώρα ο Orko, εγω ξεχωρίζω τα:

    Atoms of Eden.
    Forbidden Physics.
    Eyemagedon.



        Όσον αφορά την solo πορεία του....
    Αλλά λάτρεψα τους τέσσερις συνολικά δίσκους που έβγαλε με τους Left Handed Scientists και τους Nephlim Modulation System. Πραγματική στιχουργική παράνοια και ηχητικό πείραμα.
        Στον δίσκο που διάλεξα να σχολιάσω λοιπόν, δεν υπάρχουν στίχοι. DnB, Acid συνδυασμένα με ηλεκτρονικά στοιχεία, dark ambient, και μερικά διαλλείματα για τα μικρα Skits του δίσκου. Μικρά μεν, αλλά μπόλικα,πολύ περιεκτικά και όμορφα δεμένα με το υπόλοιπο μουσικό περιεχόμενο. LSD Skits, όπου προβάλονται κάποιες γενικές πληροφορίες όσον αφορά την ναρκωτική ουσία. 





    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου