• ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ “RNS” : ΤΙΜΩΡΟΣ




    Previous post: Εισαγωγη

    Επ, που'στε ρέ;
    Για αρχή να ευχηθώ χρόνια πολλά σε ολους κωλοτσεπίτες και ολες κωλοτσεπίτiσσες απο εμένα και ολο το staff του site καθώς αυτό είναι το πρώτο άρθρο για το 2012 που έρχεται κατά πάνω μας.
    Για λέγε; Πώς τα πέρασες στις γιορτές; Εφαγες; Ήπιες; Κόζαρες κάνα μωρό στα κλάμπς; Και έλα τώρα μήν μου πεις ότι δεν πήγες. Μέχρι και ο πιο χάρντκορ χιπχοπάς στην Ελλάδα πήγε. Και ξέρεις γιατί πήγε; Πήγε για να πιει μπας και ξεχάσει οτι αυτός ο χρόνος θα είναι αλλο ενα καυλί σαν απο εκείνα τα τραβελια που ποσταρει ο τραγόπαρδος (FREE KARKAS). Γενικά, θα είναι άλλη μια χρονιά που θα είναι δύσκολη για την αγάπη αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Ε; Ας κάνω ένα καφέ.
    Τώρα που πίνω τον καφέ μου και σου γράφω πρέπει να καταλάβεις οτι τα παραπάνω μοιρολόγια για το 2012 δεν είναι τυχαία. Πως θες να είναι εύκολη και άνετη η ζωή σου οταν η πρώτη επαγγελματική υποχρέωση του χρόνου που μόλις μπήκε είναι να γράψεις άρθρο για τον Τιμωρό; I mean, πιο εύκολα θα πουλούσα 5κιλο τενεκέ φέτα TΡΙΚΗ στήν Μέρκελ παρα αυτό το μαρτύριο. Όπως και να'χει, θα το κάνω, δεν γαμιέται;

    O (κάποιος) κύριος Βασίλης Αλεξόπουλος ειναι ο 5ος κατά σειρά RNS καριόλης με το ψευδώνυμο "Τιμωρός".
    Ασπάστηκε το τάγμα κολάσεως το 2003 μετά απο έγκριση του Supreme και απο τοτε κολλητέ, πέρα απο τις RNS συμμετοχές ειχε το θράσσος να βγάλει κάποια σόλο CD's και mixtapes που αν υπήρχε μουσικό δικαστήριο μέχρι και κωφάλαλος θα μπορούσε άνετα να του κάνει μήνυση για τον βιασμό του εγώ του.
    Αν όμως δίνω ενα ρισπέκτ στον τύπο είναι γιατί δεν έχει αλλάξει το στυλ του. Σύν για τον ίδιο, πλην για τα αυτάκια μας.
    Όμως ποιο θα ήταν το νόημα αν όλοι ηταν σούπερ-ντούπερ γαμάτοι ραπάδες; Θα ακούγαμε το τρακ και απλά θα λέγαμε; "Psss τι ντοπα βγαλανε παλι οι τσακαλοι." Λάθος. Και ο Τιμωρός είναι ενα τέλειο παράδειγμα καλλιτέχνη που χώνει σε ενα κομμάτι μονό και μονό για να αναδείξει το ταλέντο...των άλλων. Όχι, τσέκαρε να δείς ότι δεν λέω μπούρδες:
    Το κομμάτι που επέλεξα είναι το Κατ'οίκον Παρενόχληση. Σε αυτήν τη διαμαντένια κουράδα χώνουν κατά σειρά ο Supreme ο Zara Lee και ο Τιμωρός. Αυτό το κομμάτι δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΗΜΑ (για τους μη έχοντες δει το σκοτεινό φως ;)


    Καθώς κυλάει στα αυτάκια σου σαν σάλιο στο πομόλο και αφου χωσει την κουπλεδάρα του ο ές γιού πή άρ ή έμ ή* μπαίνει ο Ζαρας*² και μας λέει κάτι για για μια κίνηση που μετά τις 12 σε πιάνει πεινά (?), για το corel draw (?), για funny videos (?) και για έναν ξάδερφο κάποιου ο οποίος είναι πουστράκος, του κέρασε ένα μπουκάλι και τον έβγαλε αλητάκο (?) και για μια μητέρα που αυνανίζεται με ταινίες του Ταμτάκου (?)
    Εκεί που λές "Ντάξει μαλάκα δεν πάει άλλο" ξάφνου κόβεται το beat και ο Τίμο*³ ξεχύνεται σαν εμετός τουλούμπας ξυνόγαλου και γλυκιάς κρέπας στις μπάρες βγάζοντας κάποιες ανεξήγητες κραυγές στα backs όμοιες με αυτές που βγάζουν τα γατιά όταν πάνε να ζευγαρώσουν τον Αύγουστο. "Πίπες στον Μαλντίνι" κτλ,κτλ...
    Έπιασες τι θέλω να πώ dope; Σωστός.
    Αυτά πάνω κάτω για το ράπ του, δεν είναι αυτό που λες "τίποτα ιδιέταιρο". Είναι αυτό που λες "ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ". Δεν παίζει θέμα οτι είναι απλά κακό το ραπ του όπως είναι πχ του Μικροφωνιά ή του γκώστας απο το Καλαμάτα Γιούνιον. Είναι ενοχλητικό αισθητικά ρε φιλέ, ούτε 3 κομμάτια στην σειρά δεν μπόρεσα να ακούσω από τα cd του για να γράψω το άρθρο και για μάντεψε τι εγινε; Απο τον πονο στα αυτιά μου, έβαζα tracks και cd's απο άλλους RNS που δεν τα είχα ακούσει ποτέ και τους εκτιμούσα παραπανω! Του πούστη ρε φιλέ, ο Τιμωρός έχει ταλέντο. ΠΡΕΠΕΙ να είναι μέλος των RNS. Τι νόμιζες, χαζός είναι o Supreme και τον έβαλε στο Τάγμα; Ο λόγος του Supreme ειναι νόμος. Aν οι RNS ήταν Decepticons τοτε ο Πιτ θα ήταν ο Megatron. Έχε αυτό κατά νου γιατί το άρθρο σε λίγες γραμμές θα ξεφύγει αρκετά μικρή μου Τίνκερμπελ.
    Οι RNS γενικά είναι πολύ κοντά στον κόσμο τους και επειδή πολλοί από εμάς δεν είμαστε τυχεροί να είμαστε πλάι τους για να μας αγορεύουν ιστορίες στην πλατεία στο Χαλάνδρι και είμαστε χωριατλαμάδες, οι επίλεκτοι χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο το internet (Διαδίκτυο) για να μας ενημερώσουν για νέες κυκλοφορίες, lives, ανακοινώσεις κ.α.
    Εκεί που μπορούμε να μάθουμε νεα τους ειναι κατά κυριο λόγο το hiphop.gr που με διάφορους λογαριασμούς είναι κοντά μας για κάθε απορία. Απο εκει και περα υπάρχει το Facebook για αυτούς που ειναι κοινωνικά δικτυωμένοι. Ο Supreme κάποτε, ειχε ανακοινώσει με το Official λογαριασμό των RNS στο hiphop.gr οτι:
    "Oι RNS, ηταν ειναι και θα ειναι 11. Κανείς δέν μπαίνει. Κανείς δεν βγαίνει."

    Τι ειπαμε πιο πανω; Ο,τι πει, ειναι νομος;
    Ε, λιγο πριν την αυγή του νέου έτους ο κυριος Αλεξόπουλος ειχε την φαϊνή ιδέα να κάνει ενα θέμα στο εν λόγω site (Ιστοσελίδα) με όνομα "epidi me ehete priksei.....timwros!" και να πει:
    "oute rns ime pia oute 3 euxes!!!!!!!!!!!!!!!!na to katalavete mia kai kalh!!!!!!!!!"

    Τι δεν καταλάβατε κυριε Αλεξόπουλε; μηπως θελετε να σας το φιξάρουμε καλύτερα; Κανένας δεν βγαίνει. Οσο και τσιριζεις με την φωνη του Green Goblin δεν το κουνάς ρούπι. Τσογλαναρά.
    Αυτα για τον Τιμωρο. Σοβαρα τωρα, υπαρχουν και καποιοι που γουσταρουν Τιμο οχι μονο σαν RNS αλλα και σε κατι πουθεναδικα groups που χωνει τυπου, Κ9 λαγονικα και τετοια. Δεν μπορω να τους νιωσω με τιποτα. Οχι οτι θελω αλλα οπως και ναχει ο Τιμωρος ειναι η υποψια μιας κλανιας που εξελλισεται σε χειμαρο ασυγκρατιτης σκατιλας που δεν μπορεις να συγκρατησεις ουτε με οπλο στον κροταφο της μανας σου. Η τα επομενα αρθρα θε εχουν πολυ πονο για τα ματια γι'αυτο(?) μεινετε συντονισμενοι.
    Η αρχή έγινε, αλλα δεν πήρες ουτε μισή ιδέα για το τι σκατά είναι οι RNS με την θύελλα να έρχεται κατα πάνω σου και εγώ ειμαι εδώ να σε προετοιμάσω κατάλληλα.
    Με την μηνιαία στήλη "ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ" θα μορφωθεις και θα κατανοησεις πιο ευκολα την κουλτούρα των RNS. Είναι η διάλεκτος, το slang που λέμε (διάλεκτος) που βγαίνει μέσα απο την ιδία την ζωή τον δρόμο και την φυλακή. (Μη κοντραρεις πουστη, μη)
    Ας αρχίσουμε:

    | ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ |

    1. AIGHT
      H λεξη "Aight" είναι μια συντομογραφία της Αγγλικής λέξης "Alright" που σημάνει"Εντάξει". Την χρησιμοποιούμε οταν θέλουμε να καθησυχάσουμε τον συνομιλητή μας και να του δωσουμε να καταλαβει ότι "καταλάβαμε" αλλά με πιο cool και θαρραλέο στόμφο αλλά και για να δειξουμε οτι ακουμε RNS έστω και στα κρυφά, στο Philips mp3 μας οταν φευγουμε απο την σχολή και περιμενουμε στην στάση του αστικού για να πάρουμε το 2. Την χρησιμοποιεί ο ΚΑΝΟΝΑΣ με καθε ευκαιρία και μας κανει στα μπαμ πιο χαρουμενους.
    2. TΕΛΕΜΕΣ
    Ο Τελεμές ειναι ενα είδος τυριου που παραγεται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, μαλακό έως ημιμαλακό, άσπρο έως κρεμώδες με καμία ή λίγες τρύπες. Εχει ελάχιστη περιεκτικότητα σε λίπος 43 % (ξηρό βάρος) με μέγιστη περιεκτικότητα σε υγρασία 56% διατηρείται σε άλμη και εχει ευχαριστη γεύση. Παρόλα αυτα χρησιμοποιείται απο τον Supreme για να υποδηλώσει οτι ο συνομιλητής του είναι τελειωμένος και αξίζει να αυτοκτονήσει με κωλοδάχτυλο.
    ----------
    Αυτα φίλοι μου. Τα λεμε στο επομενο :*
    Υ.Σ 1: Το παραπανω κειμενο ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη για τον Τιμωρο αλλα δεν ειναι λιγοι οι μπετοβλακες που θα διαφωνησουν (χιχιχι) λεγοντας οτι "ο Τιμο γαμαει" κτλ.
    Αν ομως εισαι απο την κατηγορια αυτων που εχουν ακοη, λογικη και συμφωνουν με τα λεγομενα μου μα ακουν "Detro" και κοβουν τις φλεβες τους και συννεφακια με καρδουλες εμφανιζονται στον αερα τοτε σου εχω πολυ ασχημα νεα φιλε μου. Γιατι πολυ απλα, ο Τιμωρος ειναι:
    "Ο αγαπημενος ραπερ του αγαπημενου σου ραπερ"
    Και ναι, ισχυει. Αν θες ρωτα τον
    YΣ 2: Link για κάποιο απο τα CD του Τιμωρού δεν σου βάζω, Αν θέλεις να βγάλεις τα αυτακια σου, ψάξου και καν'το μόνος σου.

    Next Post: Zara Lee

    12/1/12
    Ο Τρελός του Χωριού


    7 σχόλια:

    1. Σε clubs εγώ δεν πήγα πάντως. ξηγημένοι.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Δεν περίμενα ποτέ να δω επεξήγηση της λέξης τελεμές στο νετ, πόσο μάλλον όταν είναι τόσο επιστημονικά διατυπωμένη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Σαγηνευτικός , γλαφυρός .

      Χομπίστας .
      1λοβ,λιάφι

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Τρομερές περιγραφές, σωστό ύφος όπως ταιριάζει σε ένα καθώς πρέπει RNS άρθρο, καυστικά σχόλια και κυνικότητα που αγγίζει τα σύνορα του σύμπατος. Περιμένουμε το επόμενο με μεγάλη χαρά.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Καλό άρθρο νεοσύλλεκτε. Μετρημένα τα λόγια όμως για να μην καβαλήσεις το καλάμι. Περιμένουμε να δώσεις και το δικό σου στίγμα στην κωλότσεπα. Εν συντομία, συγχαρητήρια και Word Up(?).

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. οκ.
      ακομα ενα καβουρικο παρταλι που μιλαει για λογικη..
      ενω ο ιδιος ειναι παραλογος.

      ΑπάντησηΔιαγραφή