• ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ RNS: KANONΑΣ




    DISCLAIMER
    Το παρών άρθρο είναι προϊoν φαντασίας. Τυχόν ομοιότητες με άτομα και καταστάσεις ειναι εντελώς τυχαίες. Παρ’ολα αυτα το άρθρο ισως ενοχλήσει άτομα που ασπάζονται τον χριστιανισμό και θεωρούν πως αυτά τα θέματα είναι πολύ ευαίσθητα, ας σταματήσουν αμέσως- το διάβασμα και ας πιάσουν την Βίβλο ή βιβλία μαγειρικής.

    EASTER SPECIAL


    Οι πιο πιστοί του αυτού του Χρυσού Βασιλικού blog θα θυμούνται το Χριστουγεννιάτικο άρθρο του Τσιγγάνος Βαλλιστής Καταρών και του Μικρού συν Μπερδεμένου. Εκείνο το άρθρο που λέτε μας μιλούσε για την γέννηση του υιού του θεού, του μεσσία των ανθρώπων, τον Ιησού Χρίστο άλλα και τον ερχομό του Αντίχριστου, του γιου του Διαβόλου (Νηφάλιου) για πιο ανταγωνιστικό marketing. Παρ’ολες της σημαντικές λεπτομέρειες που παρέθετε, είχε μια (1) σημαντική παράλειψη. Τον πραγματικό λόγο της υποτιθέμενης θυσίας του Ιησού άλλα και την απόφαση του Νηφάλιου Διαβόλου να στείλει τον γιο του.
    Τι έγινε εκείνη την σημαντική για τον άνθρωπο εποχή όμως;

    Πίσω από τις πλάτες των προγόνων μας παίχτηκε ένα άκρως εγωιστικού χαρακτήρα παιχνίδι. Λόγω του ότι ο Ιησούς άρχισε να επηρεάζει ένα -σεβαστό ποσοστό για την εποχή- κοινό, ο Διάβολος δεν μπορούσε να κάθεται με σταυρωμένα χεριά και έτσι αποφάσισε να κατεβεί στην γη να δει επιτέλους τι ζηπαί με τον Τζίσους.
    Η ιστορία πάνω κάτω γνωστή με τον Σατάν (όχι τον κούλ) να στρεσάρει τον Χριστούλη μας στην έρημο εν καιρώ νηστείας και να του πουλάει τσαμπουκάδες του τύπου “Αν όντως είσαι ο γιος του επουράνιου μάγκα , κανε τις πέτρες φασολάδα και κλάσε μου μια μάντρα αρχίδια” και άλλες τέτοιες στραβοστομιές. Φυσικά ο κάλος μας Χριστούλης, τον “συνέδεσε” απευθείας με κάιρο υψώνοντας του το μεσαίο δάχτυλο και αποκάλυψε ένα λευκό μπλουζάκι κάτω από τον κόκκινο circa χιτώνα που έγραφε ευθαρσώς “bouriblog, fuck the others. Ως εδώ όλα καλά έτσι; Λάθος. Μετά από το υπεργείωμα που έφαγε ο Διάβολος, έμελλε να δελεάσει τον Ιησού με ένα πειρασμό που δεν μπορούσε να αρνηθεί. Το deal ήταν απλό: 2 lives την ίδια μέρα στην ίδια πόλη. Ο νικητής τα παίρνει όλα και παραμένει το αφεντικό στην κακόμοιρη γη και ο ηττημένος τον μπούλο μια και καλή.
    Το ραντεβού και τα χεριά είχαν δοθεί και ο καθένας με την ομάδα του έπρεπε να ήταν στο μαγαζί του στις 14:15 και εκείνη την ώρα να ξεκινήσουν τα lives.
    Ο Χριστός μια μέρα πριν το live, μάζεψε τα αλάνια του στο σπίτι του να αράξουν για κάνα γάρο και ξίδια καθώς και να επιλέξουν τα κομμάτια που θα χώσουν on stage. Τα είπανε, τα ήπιανε και πήραν τηλέφωνο τον Αλεξ από τους Christian Tribe να κανονίσει το μαγαζί για την επόμενη μέρα και να μαζέψει κονετζίδες και camera mans. Όλα ήταν έτοιμα. Όμως ο Τζίζους ήταν ανήσυχος και δεν ήταν για το κακό σκάνκ που του έφερε ο Ματθαίος από το προσωπικό του στάκ... Του βρομούσε τάγκα για το αυριανό live και δεν είχε ύπνο...
    “Μεγάλη Πέμπτη”
    H μέρα της κρίσης. Το Τάγμα Κολάσεως έφτασε στο μαγαζί άνετο και χαλαρό με μπύρες μπυρεςλαμστελ στο χέρι, ενώ το crew του Χριστού, aka Christ Da City ήταν στο stage μισή ώρα πιο πριν για το soundcheck. Ανοιχτά μικρόφωνα, mpc set από τον Ιωάννη και beatbox από τον Μάρκο ρύθμιζαν τον ήχο του μαγαζιού. Όμως, λίγο πριν αρχίσει ο κόσμος να μαζεύεται, sms σκάει το κινητό του Χριστού που έγραφε:

    oute CDC ime pia oute 3 magoi!!!!!!!!!!!!!!!!na to katalavete mia kai kalh!!!!!!!!

    Το μοιραιο χτύπημα είχε γίνει από τον Ιούδα τον Ισκαριώτη, έναν τύπο από το crew του Χριστού που τους είχε δώσει στην Αστυνομία και εν τέλει ο Χριστός κατηγορήθηκε για κατοχή ναρκωτικών, βανδαλισμό παζαριού και αντίσταση κατά τις αρχής. Φυσικά ήταν γνωστό ότι το να βανδαλίσεις ένα παζάρι και να φύγεις για να μην σε πιάσει το αυτόφωρο ισούται με σταύρωση.
    Ο Διάβολος είχε “λαδώσει” τον Ιούδα και το live του Χριστού δεν έγινε οπότε η συνέχεια ήταν αναπόφευκτη...

    ''Ήδη βάπτεται κάλαμος αποφάσεως, παρά κριτών αδίκων, και Ιησούς δικάζεται , και κατακρίνεται σταυρώ. Και πάσχει η κτίσης έν σταυρώ καθορώσα τον Κύριον . Άλλ'ο φύσει σώματος δι΄εμέ πάσχων , αγαθέ Κύριε , δόξα σοι.''
    Flawless Victory για τον Διαβολο που έβλεπε το μοχθηρό του σχέδιο να λειτουργεί άψογα.


    “Μεγάλη Παρασκευή”

    Η σταύρωση του μεσσία για τις αμαρτίες μας άλλα και επειδή έπεσε ρουφιανιά έκανε τον Διάβολο πολύ χαρούμενο. Ήταν έτοιμος να κυριαρχήσει επιτέλους!


    Καθώς είχε αράξει στον θρόνο του και απολάμβανε την βασιλεία του, 3 μέρες μετά από την σταύρωση μπαίνει μέσα στο παλάτι του ένας τύπος από το Γαλάτσι φορώντας μεγάλο φούτερ, κουκούλα, sneakers και φαρδύ τζιν λέγοντας του ότι τον πήρε τηλ ο harry και του είπε ότι ο Χριστός αναστήθηκε!

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΥΜΩΣΕ. ΕΙΧΕ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    Βγαίνει από το παλάτι ρίχνοντας γαμωσταυριδια με τις βελουτέ πυτζάμες του και αντικρίζει το θέαμα ιδίοις όμμασι. Πουστιά στην πουστιά είπε ο Χριστούλης και τότε έγινε ένας πόλεμος τύπου star wars του κάλου με του κακού. Ξέρετε τώρα, φωτόσπαθα, μπαζούκας, Βιετκόνγκ και άλλα τέτοια μπάχαλα, με νικητή ποιον άλλο φυσικά; Τον Mighty τζίζους!

    Ο Διάβολος πήρε πόδι από τη γη μας και τα χρόνια περνούσαν αργά και βασανιστικά για τον κακομοίρη τον Διάβολο που δεν μπορούσε να χωνέψει με τίποτα την ήττα του μεσημεριάζοντας στο δωματιάκι του στην κόλαση και παράλληλα σχεδίαζε την επόμενη του κίνηση.

    Και τα χρονιά περνούσαν...


    1900 και κάτι χρονιά μετά γεννήθηκε ένα αγοράκι στην Ελλάδα που ήταν μισό από Αθήνα και μισό από Κρήτη. Εκείνο το αγοράκι μεγάλωσε στην Αθήνα χωρίς να ξέρει ότι θα ήταν ο “οδηγός” ενός σατανικού “μαύρου πλάνου” θέλοντας και μη. Εκείνο το αγοράκι που θα άλλαζε τα πάντα στον κόσμο ήταν ο Κωστής...

    Ο Κωστής που λέτε μεγαλωμένος στους Αμπελόκηπους Αθηνών, ζούσε εκεί και τον ελεύθερο του χρόνο τον αφιέρωνε κατά κύριο λόγο στο rap με ψευδώνυμο “ΚΑΝΟΝΑΣ


    Αξιοσημείωτο αναφοράς ήταν ότι ο Κωστής είχε ραπ συγκρότημα με τον Φαίδων aka Zara Lee με όνομα “Λίθινοι Πύργοι”. Ένα funky group με αλυσοπριονικά Flows από Κανόνα και ψυχασθενικές ρίμες από τον φίλτατο Zara Lee με αποκορύφωμα το έπος που ακούει στο όνομα:

    S T Y LE Χ Ε Ι Ρ Ο Β Ο Β Ι Δ Α

    Μια βροχερή νύχτα που λέτε, ο φίλτατος Κωστής είδε ένα περίεργο όνειρο.
    Ήταν σε ένα ένα μαγαζί στο KENTRO XALANDRIOU STO MAGAZI "AKROVATIS" ME PANEUKOLH PROSVASH KAI APO METRO XALANDRIOU KAI APO METRO AG.PARASKEUHS,APO LEWF.KHFHSIAS STO YPSOS TOU NONOKOMEIOU "YGEIA",APO KAPODISTRIOU STO UPSOS TOU MAX PERRY ALLA KAI APO PENTELH,MELLISIA KAI VRILLHSIA και έπινε ουίσκια. Τότε ο μπάρμαν τον πλησιάζει και του λέει:

    -Σε λένε Κωστή;

    -Ναι ο Αθηναίος. Πως το ξέρεις;;;

    -Έχεις έρθει σε αυτό το σκατένιο κόσμο για ένα συγκεκριμένο σκοπό Κωστή. Είσαι επίλεκτος από τον άρχοντα του σκότους να ηγηθείς του Τάγματος της Κολάσεως

    Ο Κωστής τον κόζαρε στραβά...

    -Τι είναι αυτά που μου τσαμπουνάς ρε φίλε;

    -Αύριο θα έχεις τηλέφωνο από έναν αριθμό “6996666666” σήκωσε το, θα είναι ο Zara Lee από τον καινούριο του αριθμό γιατί έκανε αναδιάταξη και άλλαξε τον παλιό του. θα σου ζητήσει και μια κάμερα που του έχεις καβατζάρει. Μέτα θα σου προτείνει να μπείτε σε ένα hip hop crew. Εσύ θα του απαντήσεις θετικά. Όλα τα άλλα θα έρθουν με τον καιρό..

    Έτσι και έγινε, ο Κωστής απάντησε στο τηλέφωνο και από τότε αυτός και ο Zara Lee ήταν μελή του ROLLEN STONED SQUAD.


    Tα χρονιά περνούσαν και ο Κωστής έβγαζε έναν εαυτό που πριν κάποια χρονιά δεν ήξερε ότι έκρυβε από τους πάντες. Έναν εαυτό δαιμονικό που δεν είχε καμιά σχέση με τον εαυτό του. Ο “Μεθυσμένος Διάολος” όπως ο ίδιος ο Κωστής αποκαλούσε τον είχε κυριεύσει για τα καλά τόσο στον εσωτερικό του κόσμο στην λογική του και στις απόψεις περί πραγμάτων άλλα και στην εξωτερική του εμφάνιση με τον Κωστή να βγάζει το δαιμονικό του πρόσωπο εμφανώς σε όλες τις φωτογραφίες.
    Αφού περάσαν χρονιά μεταμόρφωσης του Κωστή του Αθηναίου σε “ΚΑΝΩΝ Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ” ο ίδιος ο Διάβολος ήταν έτοιμος να κυριεύσει 100% το νου του Κωστή και να ολοκληρώσει το μαύρο πλάνο του μέσα στο 2012, δηλαδή το τέλος του κόσμου. Έτοιμος εδώ και χιλιάδες χρόνια μετά την τελευταία του ήττα από το κάλο και αφού είδε ότι ο υιός του είχε μπλέξει στην καλαμάτα με κάτι τσουλιά και νιτραρισμένα EVO σκέφτηκε ότι “Αν είναι να κάνεις κάτι σωστά, καντο μόνος σου” και κατέβηκε στην γη μια ακόμα φορά, που θα ήταν το coup' de grace του καλού μια γα πάντα!



    Λίγες ώρες μετά την αυγή του 2012 ο KANONAΣ, ο δαίμων της γης ήρθε κρυφά σε επαφή με ένα άτομο γνώριμο σε όλους. Ένα άτομο που όλοι ξέραν άλλα κάνεις δεν μπορούσε να υποψιαστεί το παραμικρό για το ποιος πραγματικά είναι. Ο SUPREME, ο χαμαιλέοντας, ο μπάρμαν του ονείρου, που δεν ήταν άλλος από τον αδερφό του Διαβόλου, τον κύριο Mephisto και αποφάσισαν ότι το τελειωτικό χτύπημα στην δύσμοιρη γη θα είναι επίπονο.

    Το χτύπημα άκουγε στο όνομα BLAK TARR


    Η ανθρωπότητα πάγωσε όταν το γεγονός έπεσε σαν κεραυνός εν εν αιθρία στο facebook με τον KANONA να ανακοινώνει:

    “RNS finito! neo drug.. BLAK TARR! “


    Ήρθε το τέλος; Ίσως.

    Βουλιάζει ο Κόσμος; Πολύ πιθανόν.

    Αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο για κάποιο περίεργο λόγο. Παλεύω αυτό άρθρο όλη την Μεγάλη Εβδομάδα και δεν βγαίνει με τίποτα. Ίσως τελικά ο διάβολος να με δοκιμάζει και να μην με αφήνει να γράψω επίτηδες. Και όπως λέει ο Κωστής “Ο διάβολος σε θέλει κακό, μετά νεκρό”
    Και προς θεού δεν θέλω να γίνω κακός μέρες μου είναι αλλα ο Κωστης, ο ΚΑΝΟΝΑΣ ή ο μεθυσμένος διάολος εχει πολυ χιουμορ...


    Φιλιά στο κωλί αγάπες μου,

    Ο Τρελός του Χωρίου.



    4 σχόλια:

    1. Εξαίσιο. Πραγματικά, δεν έχω λόγια φίλε μου.
      Μας χάρισες μια λυρική πανδαισία, ένα κείμενο γεμάτο εικόνες, αναμνήσεις και πολλή αναδιάταξη.
      Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και περιμένουμε με περιέργεια και αγωνία το επόμενο σου και φυσικά το πρόσωπο με το οποίο θα ασχολείται.

      PISS

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Αρθράρα και Χριστός ανέστη κωλοτσεπίτες.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Α ναι, ΧΡΙΣΤΟΣ ανέστη παιδιά.
      Μπράβο στον ΧΡΙΣΤΟΣ για άλλη μια φορά.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ισως ο πιο μαγκας του net hahaha
      εχεις σπειρει ειλικρινα..

      ΑπάντησηΔιαγραφή