• Τίτλοι Τέλους


         Το βρέφος έφτασε αισίως στα τρία χρόνια ζωής. Τουτέστιν, τρία χρόνια αμφίδρομης διδακτικής διαδικασίας, αφοσίωσης και αρνητικότατης αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον. Το γενέθλιο δώρο αποφασίστηκε απο κοινού, δια της γονικής συναινέσεως.
    Τεμαχισμός του σώματος και διαμοιρασμός αυτού σε κομβικά αναγνωστικά σημεία.

    choppin': Απομονώνω τα υγειή σημεία.

    resamplin': Ενώνω τους ακρωτηριασμούς και θέτω νέα δεδομένα.

    Η παροντική κίνηση είναι ήδη αισθητή. Οι νευρώνες δίνουν σήμα. Σήμα που πρέπει να τεθεί σε αναδρομική εξακολουθητική κίνηση. Δεν θέλω να αφήσω στην τύχη κάτι που αγαπώ. Πως θα μπορούσα άλλωστε να κοιτάζω κοντόφθαλμα στην όψη του γόνου μου;
    Συνεχίζω την σηψαιμική προσθαφαίρεση ως την ανανέωση. Το λεγόμενο rebuilding.

    Αποδόμηση, επανασυγκρότηση και εφαρμογή.

         Το build up του παρόντος σεναρίου είναι κάπως ανορθόδοξο. Ένας προμελετημένος Argent-ινικός θάνατος φυσικών αιτίων. Μία ιστορική αναδρομή. Κάτι σαν προθανάτιο flashback, και τέλος η ανασύσταση και δωρεά του πνεύματος στους εκλεκτούς μελλοθάνατους. Τους απόκληρους της ματαιοδοξίας.


    // Είναι το casting //

         Γυρνόντας τα γρανάζια του κωλοτσεπίτικου view master λοιπόν...
    Ο γίγαντας που στον ελεύθερο του χρόνο χορεύει. Ο φορέας των ιδεών. Σωματικά απών, αλλά άρρηκτα συνδεδεμένος πνευματικά. 
    Επόμενο.
    Κάποιος σφάζει. Δίπλα του κουμπιά, μαύροι κύκλοι και δίκτυα. Κοιτάω στον καθρέφτη. "Α εσύ εισαι αυτός".  
    Επόμενο.
    Σκουριά αλοιμένη σε χέρια και λοβούς. Αν τον τεντώσεις καλύπτει όλο τον εγχώριο κάθετο άξονα. Δυνατό πολιτισμικό κράμα (έν λέω).
    Επόμενο.
    Επιλεκτική παρουσία και εξίσου επιλεκτική απουσία. Νομίζω πως το χέρι μου περνάει απο μέσα του, αλλά όχι.  Απλά χα'ι'δεύω την σκυλίσια χαίτη του.
    Επόμενο.
    Ένα κόκκινο κουτί. Ένα υπερκινητικό χαμόγελο. "Μα εσύ είσαι τρέντης". Ε όχι! Ζεί και πεθαίνει απ'το ξίφος... Είναι το ξίφος.
    Επόμενο.



    // Βαρύ λουκέτο //

         Έχοντας έτοιμο το κτίσμα, γλύφω το νωπό αίμα απ' τα σύνεργα. Τίποτα δεν πρέπει να πάει χαμένο. Μάλλον θέλω να γευτώ την φρέσκια ζωή. Ή μήπως να ψυχανεμιστώ την τέλεια συνέχεια; Ποιός χέστηκε...
    Διανέμω broadcast-ικά την γεύση στους μόνιμα συνεδεμένους. Κραυγάζουν. Έχω μια υπόνοια πως το δεξί χέρι είναι μολυσμένο απο "καλοπροαίρετη συμβουλη". Το chop-άρω εκ νέου. Κανείς δεν αγαπάει τα καρκινικά κύτταρα. Ούτε καν ο πέμπτος ήλιος κατά την τελευταία του έκληψη. Για κάποιους η μόνιμη.
    Αισθητική και προγραμματισμός. (Ακουστικά-ηχεία, Ακουστικά-ηχεία, Ακουστικά-ηχεία)x5.
    Export...

    Σας μισώ όλους. Πάντα άκουγα τις επιδείξεις σας, μόνο και μόνο στην ιδέα ενός σημείου πικαρίσματος. Αλλά όχι. Σας μισώ ατέρμονα.
    Απο πάντα και για πάντα, άσχημος και κομπλεξικός.


    3 σχόλια: