• El-P Fantastic Damage [2002]


     Με τα χειρότερα λόγια σταματάω τα ρολόγια. Η ζημιά θα είναι φανταστική και η μαγεία της παράφρασης σκέτος κίνδυνος. Ανυπεράσπιστος καυλωδιομένος χυστερικός και το όνομα  Μπάχαλο Μπιλ, τον Μπάφαλο τον καλέσανε στις κάννες αλλά προτίμησε τη λάντζα της Ηχοκρατορίας. Cyber πούστρα εκτοξεύει τοξικό μωβ πύον πάνω σε υγρούς κρυστάλλους αθώων υποστηρικτών μιας κουλτούρας πιο βαρετής κι απο το:  ''μ'αρεσει να βλέπω τα μοντάνα του γιαννάκη να στεγνώνουν πανω στα ατσαλένια σκουλήκια''. Αθώοι αλλα ''η φάση'' δεν θρηνεί, δεν νοείται να θρηνεί- ειναι αξιοθρήνητη. νέτα . μπιπ. Πρεζοναύτης με γκόμενα στην Βαβυλώνα και γυναίκα την χαμηλωμένη καναδέζα. Φιμέ και φανταζί κόκκινο  νέον, αν είσαι αρκετά αμπστρακτ θα ομολογούσα πως είσαι θεατρικός και αν ήσουν γάτα θα ήσουν του δρόμου. Μπλέ στο κίτρινο, κόκκινο θα χτυπάει σε λίγο και μακάρι να ηταν pads αυτά που θα χτυπάς μανιοδώς προσπαθώντας να με πληγώσεις. Είναι fiction, μέχρι να καταλάβεις πραγματικά οτι είναι αληθινό.
      -Excuse me sir do you know how fast you were going?
    - fuck no
     Πεος κωλοτσεπίτικο στο δοξα πατρι γιατί ξερω οτι μισείς πατρίδα θρησκεία οικογένεια. Αν ηταν ραπ θα ηταν ποιοτικά, τουλάχιστον κακό. Δεν μετατρέπω συνελευσιακά κωλόχαρτα σε έμμετρο στίχο, τον χέζω και τον πάω στην ανακύκλωση γιατι είμαι κωλόγος.
       Μανάδες κλαίνε. Ενας δεξιός. Μια στρουμπουλή λυρική βιοχλαπάτσα, πλήθος ευνούχων και τέλος μαζί τους, μια αριθμημένη παραπληγική μαϊμού να παρακαλάει για μια στάλα σπέρμα τους ευνούχους. Τι σκατα σκέφτεται αυτο το πλάσμα. 1,2 ως-εδω.  Ετσι είναι, θες ακόμα να βγάλεις άκρη με μια τόσο παρανοϊκά- καλά- στημένη παράσταση; Σκύψε το κεφάλι και γέλα απο αμηχανία καθώς σου είναι αδύνατο να αντιληφθείς αυτό το μεγαλείο, ''μμμ..άψογο''.
      Αν έπαιζα  μπάλα  ίσως τον αποκαλούσα καλύτερο/χειρότερο (πάντα με σημείο αναφοράς τον εαυτό μου γιατι τότε θα έπαιζα μπάλα οπως κι αυτός). Μέχρι τότε θα λες απλά δεξιός, γιατί δεν παίζεις μπάλα και το ξέρεις αυτό, θα στην καρφώνει απ'την δεξιά πτέρυγα με φαλτσαριστά επι-δέξια σούτια και θα σε φυτεύει 2 πόντους μέσα στο χορτάρι : ''Επιτέλους έγινα κι εγω underground.'' -παλαμάκια και ζήτω, απο την funkαρμονική του μοριά ξεπετάγονται νέγροι, αλέθουν σκανκ με παχύ έντερο υπέρβαρου λιγδιασμένου τζατζικοποιού και το κοινό ζητάει γκουρμέ μερίδες. Οπλο σε χέρια χαζού παιδιού, πιάσαν 1η φορά το worms και κρατάνε μπαζούκα. Επίθεση με βολτ και παραμορφωμένα εξωγήινα βρέφη.
      Fantastic Damage. Χτύπησε κόκκινο πλέον και ο δίσκος τελείωσε- ''16.Blood'' -στο χρώμα της ατμόσφαιρας. Ευχαριστώ όσους παρέφρασα, απεχθάνομαι όσους έθιξα- για όποιο λόγο τους έθιξα. El Producto 10 χρόνια πριν, χτυπώντας τόσο φαντασμαγορικά και τόσο ρεαλιστικά. Την αγάπη μου σε κάθε αγγούρι που βουλιάζει σε τζιν τόνικ και στα μπρόκολα του Κάρκα.

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου