• Poor man Militia 2004


    Μιλάμε οχι για ενα γκρουπ, αλλα για μια παρέα. Βασικά ειναι ενα υπερ-project αποτελουμενο απο τους Guilotine,Unknown Mizery, Logical Ethix, Street Congress, Crooks of the round table, Kaotny, Tribesmen και The Arkeologists.
    Σαν συνολο εχουν βγαλει μονο ενα αλμπουμ, το ομονυμο (Poor man militia), το οποιο ειδε φως και μπηκε καπου τον ιουλη του 2005. Παραυτα το team, εχει βγαλει μπολικα σολος, με αγαπημενα κατι Instrumental tapes των Arkeologists.
    Παραθετω την προσωπικη τους σελιδα απ οπου μπορειτε να βρειτε καποιες δωρεαν δουλιτσες τους.
    Arkeologists On Myspace

    Για να μην χρονοτριβουμε, ο δισκος ειναι μια τρανη απόδειξη της πολυ δυνατης καναδέζικης σκηνής. Δυνατα και βρώμικα beats, raps σκεπτόμενα, απο ψυχής και πλαισιωμένα απο άψογο mcλίκι. Κομμάτια που σε βαζουν να αναπωλησεις και να σκεφτεις απο το πρώτο ακουσμα, όπως το victims, και αλλα οπως το fire face, που θα καναν και τον ποιο μακρυχεταίο παοκτζή χουλιγκάνο να το σκεφτεί πριν πατήσει στα στενά του τορόντο. Tα beats, σκοτεινά και βρώμικα απ την αρχή ως το τέλος. Σε παραγωγικό επίπεδο μπορεί να πείσει ακόμα και τον ποιο ακραίο παλαισχολίτη που στο άκουσμα ενός χλιδάτου clap ακροβατεί με την επιληψία.
    Τον δίσκο τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον ακούει βρώμικo-βιωματικό hip hop.
    Παρτε και το δωράκι σας.
    Go go γυφτερ