• Basementality & Dj.Noizcut



      ~Prelude εγκλιματισμού~ . Επειτα αρπάζει ενα ορειβατικό μπατόν και στρέφει το βλέμμα του προς την Μαρία και την Σάλβια. Θα μπορούσε να πει κανείς πως το πάρτυ είχε βγει λιγάκι εκτός ελέγχου , πράγμα αναμενόμενο καθότι οι τύποι που συχνάζουν σε τέτοια '' γκαλά '' δεν το έχουν σε πολύ να εκτροχιαστούν και να  ανάψουν την ατμόσφαιρα . Οι 2 κοπέλες ( λεσβίες κατα πολλούς , επιρρεπείς σε λάγνες συμπεριφορές ) μόλις είχαν τελειώσει τα ποτά τους και ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν απογοητευμένες , καθότι παραήταν υποτονική και αδιάφορη η ατμόσφαιρα . Μέχρι στιγμής όμως . Δεν άργησαν να καταλάβουν πως το παιδί με το μπατόν είχε μυστήριες διαθέσεις και του είχε καρφωθεί στο μυαλό μια περίεργη ιδέα . Τα αλλόκοτα και φετιχιστικά πράγματα πάντα γοήτευαν τα 2 τσόλια απ'το Γαλάτσι και όπως ήταν φυσικό , αυθόρμητα έκλεισαν το μάτι προς το αγόρι . Ο πάνκης - άλλοτε χίπης και αναρχοκομμουνιστής γόνος αυστηρού σοσιαλιστή περιπτερά - αντιλαμβάνεται την στροφή που γίνεται στην ατμόσφαιρα και αλλάζει playlist , αυτός ήταν υπεύθυνος για την μουσική επιμέλεια της φιέστας βλέπεις . Αλλα 2 ποτά ενώ τα κεφάλια τους είχαν ήδη γίνει κουδούνια . Λίγο παραδίπλα 3 τύποι συζητούσαν για εναλλακτικούς προορισμούς , παραθεριστές , ξέρεις τι παίζει με δαυτους , αυτοί δεν ξέρουν τι παίζει όμως . Ενας πρώην γιάπης να καυχιέται σε 5 πιτσιρικάδες  για τα μπάχαλα και τις μανούρες που έχει ζήσει αφότου έφυγε στα ξένα ( πηγές λένε πως δεν έχει ζήσει το παραμικρό παρα μόνο κάτι μικροκαυγάδες με τον μικρότερο αδερφό του καθε φορά που ξεμένει απο λεφτά για χόρτο ) και εκείνοι να κοιτάνε αποχαυνωμένοι . Λόγια , ταρίχευση , αποκεφαλισμός και αποτέφρωση . Το υπάρχω δεν εμπεριέχει ούτε προυποθέτει το συνυπάρχω .   Καθόμουν άνετος σε μια γωνιά και χάζευα αμίλητος τα πηγαδάκια ενώ ταυτόχρονα αναρωτιόμουν πόσο ποιητική εικόνα είχα μπροστά μου και πόση τροφή για σκέψη πρόσφεραν άθελά τους οι κρετίνοι . Πηγαδάκια , μια ρώσικη μπαμπούσκα , η δική μου οπτική , πόσο θα ταίριαζε να τοποθετούνταν όλοι αυτοί μεσα σε πηγάδι , ένα πηγάδι μεσα σε ένα άλλο πηγάδι και πάει λέγοντας , σαν μια μπαμπούσκα .  Το σκοτάδι θα ήταν τόσο πυκνό , όσο και η βλάστηση που ζητάν απεγνωσμένα όλοι αυτοι οι παραθεριστές τριγύρω μου . Εναρμονίζοντας παράνοια - πραγματικότητα , απέχθεια - έμπνευση , κατέληξα στο συμπέρασμα πως ίσως και να μου βγει σε καλό που δεν ξεκουμπίστηκα ακόμα απ'το απαράδεκτό αυτό μέρος . Κάτι καλό έμελλε να συμβεί , παρόλο που η διαίσθηση είναι κάτι που δεν με χαρακτηρίζει και η παραίσθηση κάτι που με  κάνει να θέλω να πιω το αίμα τους μέσα από επίχρυσα δισκοπότηρα . Μην πολυλογώ και σε βγάζω απ'το θέμα μας , επιστροφή στο γκροτέσκο υπερθέαμα που έστησε ο φοιτητένγκας - νυν πτυχιούχος - υπο την ονομασία του '' πάρτυ '' και  υπο την αιγίδα του μπαμπά .

          Αφού κοιτάχτηκαν απλά στα μάτια , (δε χρειάζεται να πουν και πολλά για να συνενοηθούν μεταξύ τους τα τσόλια ) πλησίασαν το παιδί με το μπατόν και ξεκίνησαν να του μιλάν . Περισσότερο λυκνίζονταν προφέροντας άσκοπα λέξεις & επιφωνήματα , παρά συζητούσαν είναι η αλήθεια . Το παιδί το γνώριζε αυτό καλά αλλά αδιαφορούσε καθώς είχε ήδη σκεφτεί τι ήθελε να κάνει με αυτές τις δύο ελκυστικές γυναικόμορφες αμοιβάδες . Του πιάσαν κουβέντα για ταξίδια , αμάξια και δουλειές , δώσανε συγχαρητήρια για το χαρτί που μόλις είχε πάρει έπειτα απο χρόνια σπουδών - κόπου και ζήλου . Το αγόρι ανέκφραστο απαντούσε σε οτιδήποτε , κάτι σαν την έκφραση του κνίτη όταν απαντήσεις στις ερωτήσεις  που ο ίδιος σου έχει υποβάλλει , φιλικά πάντα . Απάθεια και αδιαφορία , όταν σου μπει κάτι στο μυαλό δύσκολα βγαίνει και ο μαν ήταν από αυτή τη πάστα ανθρώπων . Ο ορισμός των ανθρωπίνων σχέσεων και προσωπείων , μια συζήτηση - μονόλογος , ένα ενδιαφέρον - αδιαφορία , ένα 'μπράβο' που υποκρύπτει ζήλια και μίσος , μια βαβέλ εκφάνσεων της υποκριτικής , λίγα μέτρα παραπέρα απο την χέστρα και το κουζινομάχαιρο . Με τη συνοδεία μουσικής . Η αηδία μετετράπη σε ψυχαγωγία αλλά δεν άργησα να χάνω κάπως τη μπάλα όταν άκουσα τον φλώρο να τους λέει πως είχε έρθει η ώρα να ταισει τα σκυλιά . Κάπου το πήγαινε  και συνέχιζε να κουνάει επιδεικτικά το ορειβατικό μπουτόν . Οι δύο αφελής - κουτοπόνηρες κοπέλες το παρερμήνευσαν , το πήραν όπως τις βόλευε και έβλεπαν θετική την όλη συμπεριφορά του αγοριού , έως και πικάντικη . Με τα πολλά απομακρύνθηκαν απο το σαλόνι οπου εξελισσόταν το παρτυ και μεταφέρθηκαν στο πίσω μέρος του σπιτιού , σε μια μικρή αυλή . Οι κοπέλες βρέθηκαν γυμνές με πολλαπλές κακώσεις σε ολόκληρό τους το σώμα και νεκρές . Το πως και το γιατί δεν το γνωρίζω , δεν ήμουν παρόν όταν έγινε το συμβάν . Οσα εξελίχθηκαν εγιναν γνωστά έπειτα απο μαρτυρίες γειτόνων και  τυχαίων περαστικών όπως και απο την κατάθεση του δράστη στην αστυνομία . Το μόνο που γνωρίζω είναι πώς κατα τις 1:45 το βράδυ και ενώ μεσα στο σαλόνι ακούγαμε μουσική , εγώ έπινα φραπέ -  σκάλιζα δισκογραφίες - κάπνιζα μισόγυμνος , και ξαφνικά το μάτι μου έπεσε σε έναν υπέροχο τίτλο : TIME TO FEED THE DOGS . Κάπου εκεί ξεκίνησε η διαστροφή και μεταφέρθηκα σπίτι δίχως να ξέρω πως ,  καταγράφοντας δίχως να ξέρω γιατί , προσφέροντας δίχως να ξέρω τι . 

            Basementality & Dj.Noizcut , 2006 GroundFloor records . Τσέχοι έκαστοι , αφηρημένοι λέτσοι .
    Ιδρυτικά μέλη του ανεξάρτητου διαδικτυακού label που πλέον δεν είναι ενεργό αλλά παραμένει ανοιχτό προσφέροντας τσάμπα τις δουλείες όλων . Τι λέει ψηλέ ; τρελέ ; πού τριγυρίζεις ; σε πήρε το μάτι μου χθές στην πειραιώς να τρέχεις . Το καλοκαίρι μου ανιαρό , βαρετό , με εμφανέστατες επιπτώσεις  στην κωλοτσεπίτικη δράση μου , με ελάχιστη ποίηση και ανέλπιδες προσπάθειες αυτοεξόντωσης . Αν είχα μια ευχή θα ήταν να σταματήσουν να πετάνε τρόφιμα και φάρμακα στην Αφρική και να ξεκινήσουν έρευνες για την προέλευση του dubstep και την σχέση του με τον Ρασπούτιν . Είχα όραμα ένα μεσημέρι καθώς κοιμόμουν αμέρημνος στο δροσερό σπήλαιο της οχιάς και του χάους . Το μέλλον βρίσκεται στο μαύρο , μαγικό . Απόλαυσε τα πάντα , δοκίμασε τη μαγεία , μαύρη μαγεία . Καλές ακροάσεις . Αν θέλετε να στηρίξετε τους  '' καλλιτέχνες '' δεν γίνεται , ήταν ξύπνιοι και πρόλαβαν την φτήνια σας . Aight , τα φιλιά μου στον έτσι και στην έτσι , στους ρακοσυλλέκτες του κωλότσεπα και τα ορειβατικά μπατόν . Δουλειές των τσέχων και άλλων σωστών τυπάδων στο site . Για να μην με πάρουν και μένα τα ρυάκια ιδρώτα όπως κάναν στον προηγούμενο το λήγω εδώ . Καλές εξεταστικές καρδιές μου ~


    Τίγκα υλικό απο πολλούς γνωστούς beatmakers ( Son of a Bricklayer , Shitao , Bolaphone κ.α. ) , artwork στα περισσότερα απο Dj.Noizcut ο οποίος ανέλαβε και την διαχείρηση του label μετα τον Basementality (ιδρυτής ).
    http://groundfloorrecords.com/
    ~2008 παύει να λειτουργεί , στα καπάκια 2009 ιδρύεται το Narcorpses απο τον Dj.Noizcut  . Παλι με αρκετούς beatmakers πολλοι απο τους οποιους βρίσκονταν στην groundfloor παλιότερα .
    http://www.narcorpses.com/index.shtml
    Συγκεντρωτικά δουλειές : Dj.Noizcut    http://www.mediafire.com/?ju07l7bi1lxlcnu
                                              Basementality http://www.mediafire.com/?ladz6a53t7273x9
    Basementality&Noizcut : Time to feed the dogs  http://www.mediafire.com/?qv7arqa11rpiqow

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου