• Little Johnny from the Hospitul - Company Flow



    Θίασος οπως αναφέρθηκε προηγουμενως , εμποτισμένος με ενα μυστηριώδες άρωμα..δυσοσμία απο αυτές που ειναι επιθετικές και δεν σου αφήνουν περιθώρια
    αποφυγής . Που και που ξεπετάγεται και μια μυρωδιά φρέσκου αβοκάντου ..αλλά ως εκεί . Ο λόγος για τον αποπνυκτικό πανζουρλισμό που επικρατεί στο φουαγιέ , θίασος θορύβων και αποκρουστικών καρέ . Πάει καιρός απ'το τελευταίο μου ''αρθρο'' στο μπλογκ , πολλοι και διάφοροι λόγοι αλλά το σπυνθήρισμα βρέθηκε και μου έκατσε μια χαρά εν τέλη . Λίγο η δυσοσμία και οι δεκάδες δίποδες κατσαρίδες στο αναθεματισμένο φουαγιέ , λίγο ενα δισκάκι που πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου..ενα δισκάκι που ανετα αντιπροσωπεύει το υπερθέαμα αυτο. Δεν είναι η πρώτη μου επαφή με τέτοιου είδους σκηνικά , αν μη τι άλλο..απλά αποτέλεσε την αφορμή η μάλλον την τροφή για να επιτευχθεί η συνειρμική γραφή.. έλειπε κατι για να συνδυάσω το περιεχόμενο του δίσκου και καλώς-κακώς το βρήκα.
    Εν έτη 1998,σκάει το δισκάκι σαν κομήτης στην γη, παραγωγοί οι ιδρυτές του σχήματος : El-P & Mr.Len . Δίνουν ενα beat tape σκοτεινό-καμμένο-πρωτοποριακό όπως ηταν πάντα το ύφος τους , τόσο στα ραπς οσο και στον ήχο . Downtempo παραγωγές με πλούσια εφέ , σαμπλς έξυπνα ενω δε λείπουν οι ηλεκτρονίλες . Παντρεμα χιπχοπίλας και πειράματος στα 90's . Ετσι λαμβάνουν τα μάτια μου το υπερθέαμα που μας προσφέρει το φουαγιέ αυτες τις μέρες , προεκλογικός σουρεαλισμός . Καμμένος ήχος , σκοτεινός , bad trip..Λάτρεις του εναλλακτικού χιπχοπ θα το λατρέψουν ( αν δεν το εχουν λατρέψει ήδη ) . Αποτελείται απο 16 παραγωγές τίγκα στο σκάλωμα και στη καμμενιά με πανέμορφες τεχνικές . Οι κατσαρίδες με αποθούν..ναι ειναι bad trip η εμπειρία στο φουαγιέ .. ναι ειναι surreal τα όσα ζεις ανάμεσα στις ανθρωπόμορφες κατσαρίδες αλλα σε αποθούν . Ο δίσκος αυτός , παρόλο που με έκανε να τον συνδιάσω με το παραπάνω περιστατικό , δεν με διώχνει αλλα αντιθέτως με μαγεύει και με κάνει να τον ακούω ξανα και ξανά δίχως να φοβάμαι μήπως μου ζητήσει ψήφο πρίζοντας μου τα ούμπαλα . Queen's Bridge μεριά Vs τροκτικών του Αριστοτελείου . Το κόβω overακι..και ''οπως λέει κι ο σοφός , στην Αμέρικα θα τρώγατε αβέρτα κατσαβίδια'' ζωάδια .
    Οταν πρωτοάκουσα το δίσκο πρώτη σκέψη - ανάμνηση ήταν Αστικές προβολές.. Ακραίο ; ίσως..καθώς υπάρχει ενα χάσμα ανάμεσα σ'αυτα τα 2 , αγεφύρωτο . Το ύφος όμως των παραγωγών ειναι το ίδιο όπως και αυτο που σου περνούν . Καθόλου προώθηση των Αστικών προβολών απλά ήθελα να σας δώσω να καταλάβετε σε τι φάση κυμαίνεται ο ήχος του δίσκου για να μην απογοητευτείτε . Καμμενιές λοιπόν ως επι το πλείστον , απ'τις έντεχνες όμως . Τα μπίτια αν και ίδιας τεχνικής δεν κουράζουν , διαφέρουν μεταξύ τους όσο χρειάζεται για να μην κουραστεί το αυτί και κλουβιάσει ο εγκέφαλος . Εισαι γουαναμπι εμσι της abstract σχολής ; εδω εισαι..Είσαι ενας τύπος που αρέσκεται στα experimental πράγματα ; παλι εδώ είσαι και σου υπόσχομαι πως δεν θα κατεβάσεις-αγοράσεις άλλο ενα δίσκο..αλλά ενα beat tape απτα λίγα (σε έπεισα το ξέρω)
    Φεύγοντας έντρομος απο τη σχολή με ένα κάρο τρομακτικές εικόνες αποθηκευμένες στο πίσω μέρος του υποτυπώδους μυαλού μου , μπόρεσα πιστεύω να σας δώσω ενα 'ο θεος να το κανει review' και να δικαιολογήσω στον fruity loops-master την παρουσία του ονόματος μου δεξιά στη σελίδα ( ε γαμήσου εσυ και τα κομπλεξ σου περι χιπισμού ) .
    One love dawgz , εκτενέστατο αρθρο και άκρως επικοδομητικό . Τα φιλιά μου στο 'Μεντορα' που μου πρότεινε το δίσκο..η μήπως δεν μπορούσε να κανει αλλιώς λόγο αφραγκίας(?) . Για αγόρια και κοπελιές λοιπόν ..για τεμπέληδες και για δημιουργικούς αλλα οχι για κατσαρίδες . Κατεβάστε υπεύθυνα , το νου σας .

    1. Comp
    2. Suzy Pulled A Pistol On Henry
    3. Friend Vs. Friend
    4. Linoleum
    5. Bee Aware
    6. Workers Needed
    7. # Nine
    8. Gigapet Epiphany
    9. BMS Digital
    10. No Lock
    11. Shadowsdrown
    12. Worker Ant Uprise
    13. Indelible Hybrid
    14. World Of Garbage
    15. Blackout
    16. Happy Happy Joy Kill


    http://www.mediafire.com/?4cgmw1hn2i5uuav

    5 σχόλια:

    1. γαμησε bill. Kαι ο δίσκος πολύ μάχημος αν και δεν τον περίμενα τόσο elp φάση. Όπως και να χει η φάση είναι χορτοφαγία-κάμποςχίου-κάφκα-παλιατζής-καπότεςστηνβεράντα f.e.<3

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Κατεβαίνει φίλε χιππυ.. Σε περιμένω το καλοκαίρι στις καβουρότρυπες να κατεβάζουμε μανιταροειδή φορώντας πεδιλάκι ψάθινο και ακούγοντας το εν λόγω δισκίο.

      :*

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Τελικά αποφάσισα να μην κάνω κανένα σχόλιο...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Ευχαριστούμε φίλτατε που σε κάθε άρθρο σου, μας ανοίγεις τα μάτια περισσότερο σχετικά με τους μουσικούς ορίζοντές μας. Παρακαλώ, μην είσαι τόσο μετριόφρων, γιατί όντως κάνεις ωραία άρθρα κι ας μην το ξέρεις. Μόλις κατέβηκε και θα το ακούσω εντός ολίγων λεπτών. Ευχαριστώ και πάλι.

      ΥΓ: Ρε μαλάκες, είπαμε να μην κάνετε τα λινκς με υπερσύνδεση, αφήστε τους να το κάνουν c/p, θα τους πέσει ο κώλος; Άντε γιατί θα μας κλείσουν
      ΥΓ: Κάιντα, καλή επιτυχία στην εξεταστική και ελπίζω το παρόν άρθρο να μην είναι η δικαιολογία ΠΑΛΙ για να μην διαβάσεις. ΓΕΡΑ ΡΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

      Αυτά, γεια.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Ρε μαλάκες, το cd είναι σκέτη ψυχεδέλεια! Ξέρω 'γω ήρθα κουρασμένος στο σπίτι, το έβαλα στην τύχη να παίζει και βρέθηκα να πίνω γαλαξίες και να τρώω μαύρες τρύπες.
      Ο Johnny παίζει να πήγε στο νοσοκομείο από το τριπάρισμα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή