• ΗΧΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 2014





         Σε κάποια φάση της ζωής του άντρα, έρχεται αυτή η στιγμή που καταλαβαίνεις πως πρέπει να σταματήσεις την προσπάθεια κατανόησης του οτιδήποτε το οποίο δεν έχει να σου προσφέρει κάτι. Είτε χαρά, είτε συγκινήσεις, είτε λεφτά, είτε κάτι άλλο βαθύτερου νοήματος που αναλογεί στην εκάστοτε κοινωνική-πολιτιστική θέση. Για να μη προσπαθήσω να στο παίξω ψαγμένος, θα στο θέσω παραδειγματικά.

    Έχεις την παλιά τηλεόραση. Την χοντρόκωλη. Τι είναι αυτό, που όταν την έχεις ανοιχτή και χα'ι'δεύεις την οθόνη, σου δίνει την αίσθηση ψιλάφησης μελλοντικής καράφλας? Η απάντηση είναι σκατά.

    Γιατί κάποιοι υπότιτλοι εμφανίζονται σε σφηνοειδή γραφή, ενώ είχες πατήσει να ενσωματώσεις ελληνικούς? Η απάντηση είναι σκατά και απλά σβήνεις την ταινία ή σπάς το laptop αν έχεις χρόνο.

    Τι θα σκεφτόσουν, αν μπορούσες να μπείς στο μυαλό του τάδε?Γιατί ο τάδε, ενώ νόμιζες πως ήταν έτσι, τελικά ήταν έτσι/2? Τι μπορεί να σκεφτόταν όσο προσπαθούσε να σε πείσει για το αντίθετο? Η απάντηση είναι σκατά και σκατά/2 αντίστοιχα.

         Όλα αυτά και πολλά ακόμη, είναι ερωτήματα που απασχολούν τον ανδρικό εγκέφαλο ανά τους αιώνες. Εξελίσσονται ίσως, για να συμβαδίζουν με την εποχή. Η απάντηση όμως, στέκει σταθερή σαν αγέρωχο τοτέμ έτοιμο να αγγίξει τους Θεούς. Ρέει σαν καθάριο νερό, έτοιμο να ποτίσει σπαρτά ή να βυθίσει πολιτισμούς. Τα λεφτά πηγαίνουν πάντα στα λεφτά, έλεγε ο Τάκι Τσαν. Τα σκατά πάντως πηγαίνουν παντού, λέω εγώ.

         Οι παλιοί γνώριμοι ίσως την ψιλιάστηκαν πως προλογίζω το πανανθρώπινο RNS σκατό. Η δε νέοι, καλό θα ήταν να πάρουν ένα καλαμάκι, να συνδέσουν το ένα άκρο με το φραπέ τους και το άλλο με την οπή του αριστερού ματιού που βρίσκεται κοντά στη μύτη.
    Btw, τώρα που μιλάμε ακούω πρώτο τόμο.


         

    Ρε μαλάκα dj alx, μας δουλεύεις? 

         Βάζω Α τόμο. Βάζω Πόλις εάλω. Βάζω Αγνωστοφοβία. Βάζω Αφιερωμένα ΙΙΙ ...
    Μιλάμε για μπιτάρες, ευρυματικότατα εμσιλίκια και ηχάρα. Πραγματικά ΗΧΑΡΑ.
    Βάζω καπάκια κάτι RNS singles (δε σχολιάζω το singles καν) κι ακούω τα kicks να κλωστάν τα τσίγκια της γιαγιάς μου στον Κλοκοτό. Κάτι mcs να κάνουν translate Sean P, Rugged man και Τάκι Τσαν (google translation: Τάκι Τσαν greek --> greek). Τα πιτόγυρα στο στόμα δικέ μου. Αυτή τη χαραμάδα που είναι κάτω απ τη μύτη. Όχι στα αυτιά πασάμ, προς Θεού.

    Και λέω γω τώρα, με το λίγο μυαλό που χω, οτι κάνεις χαβαλέ. Κάθομαι που λες κι ακούω αυτό.
        
     

    Καλά, δεν ακούς οτι το kick έχει καταπιεί τα vocals? Ο δρόμος σου, ο τάφος σου, ατελείωτος ο μπάφος σου ρε δικέ μου? Ωραίος mc ο pero εντωμεταξύ, τιμιότατος.

    Ηχοκρατορία 2014? Το παιδί θέλει ανάποδη δε του χαλάω χατήρι.
    ΥΓ. Οι Χpreshonists γαμάνε μάνούλες.



    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου