• Fort Bravo - Boom (2011)




    Χελόου τσίφτηδες.. Πως πάει;
    Α εγώ έτσι κι έτσι.. Που να σας τα λέω τώρα.. Δύσκολοι καιροί συν ότι κοντεύω να αναδειχθώ φοιτητής της χρονιάς 2010-2011 και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.
    Όχι εντάξει δεν παραπονιέμαι..αυτά σας τα λέω για να σας κάνω να νοιώσετε ένα ίχνος συμπάθειας πριν σουφρώστε τα χείλια σας από το αίσθημα κατωτερότητας που θα σας δημιουργήσω προσβάλλοντας συνέχεια εσάς και τα κοντινά σας πρόσωπα και κάνοντας σας μονίμως άσεμνες χειρονομίες σεξουαλικού περιεχομένου. ΝΑΙ ΡΕ ΤΙ ΘΕΣ;;;;
    πάρε μια πούτσα 8==D και γλύψε την κιόλας :Ρ8===D

    Εντάξει μπορούμε να αρχίσουμε τώρα. :D


    Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ βγήκε το cd των Fort Bravo μάγκεεες!!! Νοιώθω τόσο ευτυχισμένος μιλάμε...Από μικρό παιδί 2 πράγματα έχω στην φαντασία μου και τα σκεφτόμουν αραιά και που. Το πρώτο είναι το πόσο ωραία νυφούλα θα είμαι στον γάμο μου, και το δεύτερο το πόσο ωραία αίσθηση θα ένιωθα αν άκουγα κάποτε ένα αγγλοκυπριακό hip-hop/reaggae με στοιχεία electro, dubstep και drum n' bass συγκρότημα.. Και ιδού!! το ένα από τα δύο μου παιδικά όνειρα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες(για το άλλο είμαι ακόμα μικρός), και όχι μόνο αυτό, ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ο τραγουδιστής θα μπορούσε να είχε τόσο όμορφα εκνευριστική φωνή.. Τι να πω, ΤΙ ΝΑ ΠΩ;; μιλάμε έχω ακούσει το cd γύρω στις 3 φορές repeat και ακόμα δεν μπορώ να την κάνω να μου ακούγετε υποφερτή.. Αχχχ μου ήρθε απότομο το σόκ.. Ας προσπαθήσω να τα συνοψίσω.
    Κυπριακή προφορά + Αγγλικό ραπ + gayρέγγε μουσικές + ζόλταν τραιμπ σαππορτ + η χειρότερη φωνή που έχω ακούσει στην ζωή μου=


    Δεν σας καταλαβαίνω ρε πούστη μου αλήθεια. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα φίλε που σου άρεσε αυτή η μαλακία, εσένα θα μπορούσα να πω ότι σε καταλαβαίνω περισσότερο από όλους. Εντάξει δεν έχεις γούστο.. So what? Αυτούς που δεν καταλαβαίνω με τίποτα είναι πρώτα απ'όλα τους ίδιους τους καλλιτέχνες που έκαναν αυτό το σίχαμα και μετέπειτα όσους άκουσαν και προώθησαν αυτό το σίχαμα. Σοβαρά αν μπορούσε κάποιος από τους εν λόγω κυρίους να μοιραστεί μαζί μας, τι το τόσο καλό βρήκαν σε αυτό το πράγμα ώστε να το κάνουν και να το προωθήσουν, θα ήμανε φοβερά ευτυχίσμενος.. Περίπου τόσο όσο και η ΝΑΣΑ αν ανακάλυπτε εξωγήινη ζωή στο σύμπαν -δεν θέλω μαλακίες ότι ο μεθύστακας θείος σου είδε έναν εξωγήινο να περπατάει στην πλατεία του χωριού την ώρα που έπινε τσίπουρα.. Το πιο πιθανό είναι πως η θεία σου είχε πεταχτεί να πάρει κανα φασόλι να βράσει για το μεσημέρι.-Βέβαια το ακόμα πιο κορυφαίο είναι ότι είπε ο ζόλταν ότι παίζει να κοπεί και βυνίλιο. Καλά μιλάμε αν δω άτομο με τέτοιο βυνίλιο στην συλλογή του, θα πάω να κρεμαστώ για λόγους αξιοπρέπειας. Πολύ αερολόγισα όμως, ας προσπαθήσω να υποστηρίξω την απέχθεια μου και κάπως.. So, έχουμε και λέμε:

    Μέρος 1ο, "Mcλίκια"

    Εδώ έχουμε 2 τύπους, τον Icy και τον 2j. Απ ότι κατάλαβα ο τύπος με την αποκρουστική φωνή είναι ο Icy, και ο τύπος με το αγγλικό ραπ ο 2j.. Για τον αλβανοκύπριο τι άλλο να πω; εκνευριστικά κακή χροιά φωνής και κυπριακή προφορά σε συνδιασμό.. και αν δεν ξέρω και πολλά από ρεγγεοειδή, αλλά στα όσα ξέρω και έχω να πω, ο τύπος δεν το κατέχει ούτε με εγγυοδοτική αίτηση.. Βέβαια ίσως σε μένα μόνο να ακούγετε τόσο εκνευριστικός δεν ξέρω, πάντως άνετα θα του χωνα κατσαβιδιές στο λαρύγγι.
    Ο άλλος είναι τόσο αδιάφορος όσο μια επίσκεψή για χρόνια πολλά σε συγγενικό πρόσωπο(μιας και γιορτάζουν οι κωστάδες και οι ελένες σήμερα) που το βλέπεις μια φορά τον χρόνο κι αν. Το ραπ του δεν μπορώ να πω ότι έχει κάτι αξιοσημίωτα κακό, αλλά δεν έχει και τίποτα απολύτως καλό. Μιλάμε τόσο πουθενάς που όταν προχωράς forward στο κομμάτι, τα κουπλέ του δεν αναγνωρίζονται από το cd player. Αχα καλό εεε;;
    Τελικό συμπέρασμα, ένας αλβανοκύπριος και ένας πουθενάς λοιπόν.

    Μέρος 2ο, "Στίχος"

    Χαχαχαχαχα!!
    Οκ, συγνώμη θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο αντικειμενικός μπορώ.
    Η αλήθεια είναι ότι έχει παραγίνει το κακό με τα χαζοχαρούμενα ρέγγε κομμάτια που σου λένε να μην σε νοιάζει τίποτα να αρπάξεις τις όμορφες στιγμές της ζωής και να ζήσεις και άλλες τέτοιες μαλακιές. Για ορισμένες στιγμές καλά είναι δεν λέω, αλλά ήμαρτον όχι άλλο κάρβουνο.. Κάπως έτσι είναι και το συγκεκριμένο σιντάκι από θεματολογία.. τα μισά και παραπάνω κομμάτια αναφέρονται σε παραλίες, ήλιους και καλοκαιρινές αγάπες λες και έχουν πάρει επιδότηση από την ΕΕ και κυκλοφορούν με φωτοβολταικά στο κεφάλι. Εντάξει κάνουν και την προσπάθεια τους τα παιδιά να θίξουν τα κοινωνικά προβλήματα και να καταγγελείλουν το σύστημα, αλλά όπως αποδείχθηκε, καλύτερα να έκαναν ρεμίξ το κομματάκι της γαρμπή που έχει και ήλιο δίνει μια γροθιά στο κατεστημένο, και περνάει και το οικολογικό του μηνυματάκι.. ;)
    Θα μπορούσα να αναφέρω ενδεικτικά μερικούς στίχους επιπέδου αλλά πραγματικά θα είναι αδικία για τους υπόλοιπους.. Οπότε ακούστε και γελάστε μόνοι σας.
    Ωστόσο τα παιδιά θεώρησαν ότι δεν είναι ήδη αρκετά εκνευριστικό το αποτέλεσμα και αποφάσισαν να βάλουν και κάτι βλακό-σκιτάκια πριν και μετά από διάφορα κομμάτια. Και όποιος πει ότι έχουν πλάκα, είναι καλεσμένος σπίτι της θείας μου την Κυριακή να βλέπει Σεφερλή με το 8χρονο ξαδερφάκι μου στο dvd.
    Τελικό συμπέρασμα εδώ δεν υπάρχει.. Ακούστε και βγάλτε τα δικά σας..
    Α, για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω κανένα προβλήμα με τον ήλιο, με χιππιδες, οικολόγους κτλ.. Μάλιστα έχω και φιλαράκια χιππιδες που αράζουν στον ήλιο με βιολογικό χυμό κάμπου χίου. :Ρ

    Μέρος 3ο(και τελευταίο γιατί βαρέθηκα) "Μουσικές"

    Εδώ δεν θα πω πολλά κακά.. Είναι τυχερά τα παιδιά που μου αρέσουν οι ψιλοgay μουσικούλες.. Ακόμα όμως και έτσι, είναι gay.. Κι αυτές δεν είναι απλά gay, παραείναι σε πολλές περιπτώσεις.. Καλά σε συνδιασμό με τα φωνητικά του μαλάκα, απογειώνετε το αποτέλεσμα, τόσο που να μην το παίζουν ούτε σε επαρχιακά gay bars. Ωστόσο τεχνικά τους παραδέχομαι. Τώρα αν με ρωτήσεις αν το αποτέλεσμα είναι καλό ή κακό, δεν ξέρω.. Αλλά λόγω προιστοριάς μάλλον παίρνει αρνητικό πρόσημο κι αυτό. Γιατί εντάξει όσο καλή μουσική και να έχεις, αν έχεις τον τσιπ & ντειλ(:Ρ) να ραππάρει πάνω, γαμιέται το πράγμα.. Μουσική είναι, το ένα πάει μαζί με το άλλο.
    Τελικό συμπέρασμα, Gay stuff.

    Τώρα αν πρέπει ντε και καλά να πω κάτι καλό, αυτό θα ήταν ότι το σιντί έχει ένα κλίμα μαλακισμένο.. δηλάδή παρ'ότι ειναι μαλακία δεν ξεφεύγει ούτε στιγμή προσπαθόντας να κάνει κάτι καλό. Εντάξει για μένα κι αυτό αρνητικό είναι, αλλά αν το κοιτάξεις πιο άλλη οπτική, για τους μαλάκες που προοριζόταν, και οι μαλάκες που το ακούνε θα το γουστάρουν από την αρχή μέχρι το τέλος.
    Εντάξει το ξέρω ότι πολλοί από εσάς θα μου πείτε, και τι σε πειράζει εσένα, πάνε άκου αυτά που σου αρέσουν και τέτοιες μαλακίες, σε αυτούς έχω να απαντήσω, ότι το παραδέχομαι.. είμαι κομπλεξικός!! Όταν βλέπω κάτι στραβό στον δρόμο το καρφώνω σαν χάνος και το σχολιάζω σαν τις θείτσες. Έχω αλλεργία στην χαζομάρα ρε παιδί μου τι να κάνω; Ακόμα έχω να τους πω, και τι σε πειράζει εσένα; τράβα διάβασε αυτά που σου αρέσουν στην τελική και άσε μας στην ησυχία μας.. Ή άμα θες κάνε ένα μπλογκ στο οποίο θα μας βρίζεις, δεν με νοιάζει..

    Πραγματικά όμως, το εννοώ ότι θέλω να απαντήσει κάποιος να μου εξηγήσει τι στο πουλί του άρεσε και αποφάσισε να προωθήσει προς τα έξω αυτή τη δουλειά.. Η μήπως πιστεύει ότι είναι κάτι το εναλλακτικό και το διαφορετικό, οπότε πρέπει να το ακούσει ο κόσμος; Αν το πιστεύετε αυτό τότε είστε εντελώς μπούφοι και θα φάτε τρελές ντομάτες αν εμφανιστείτε κάπου ζωντανά.
    Αυτά είχα να πω την πρόσφατη αυτή κυκλοφορία που με εκνεύρισε τόσο πολύ που διέκοψε την βαρεμάρα και το διαβασμά μου. Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες και μη ξεχνάτε ότι σας αγαπώ λιγάκι. Μέχρι να με ξαναδείτε, ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΚΩΛΙ.

    ΥΓ. Όταν ένα σιντι έχει 11 κομμάτια τότε σταματάει να είναι ΕΡ, και γίνετε LP. :/

    36 σχόλια:

    1. αρχικά λίγα με τους χίπιδες mate, στην συνέχεια πες αληθεια. Τ ακουσες ολο το σιντι?
      ο ζολταν γαμαει

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Οι χιππιδες είναι φίλοι μου και τους αγαπώ. Ειδικά αν φοράνε και υφασμάτινο τσαντάκι-μπάνανα.
      Τι ερώτηση είναι αυτή; φυσικά και το άκουσα ρε λέλο, τι είμαι σαν εσένα που γράφεις μαλακίες κριτηκές; και μάλιστα όχι μια μόνο φορά, αλλά 4-5..;

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ελα ρε μαλακα και θα το πιστεψεις κι ολας.
      κατωτερε

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. http://i54.tinypic.com/311swgy.jpg

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Θέλω να το ακούσω αλλά φοβάμαι.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Γειά σου φίλε,
      Εδώ ο τύπος με την αποκρουστική φωνή.
      Καταρχάς σε ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μου για το ενδιαφέρον.Τώρα θα πώ και γώ τη γνώμη μου διότι πάνω απο όλα είμαστε ανθρώποι και έχουμε ελευθερία λογου(και εξωγήινοι να ήμασταν πάλι θα είχαμε νομίζω-ένας θείος μου που έπινε τσίπουρα μου είπε ότι σε είδε στη πλατεία του χωριού και ότι και καλά έμοιαζες με εξωγήινο που έπινε acid(φάρμακο κατωτερότητας).όση ελευθερία έχεις και εσύ.Σ'αγαπάμε και ας δεν είμαστε 'GAY'.Η φαντασία σου οργιάζει και αυτό ίσως οφείλεται σε 'αλβανικού τύπου' παιδικά τραύματα που ίσως είχες.Δεν είναι κακό.Όλοι έχουμε τραύματα.Κάποιους τους κυνηγούν ακόμη και περνάνε τη μέρα τους παρέα με κρίσεις πανικού.Κάποιοι απλά τα ξεπεράσαν και πλέον είναι εναντίον οποιουδήποτε τύπου ρατσιστικών σχόλιων.Εσύ νομίζω είσε στη πορεία ακόμη.To blog σου σε βοηθάει να φιλτράρεις το υποσυνείδητο σου και να εκφράζεις τη απέχθεια που έχεις.Ουδέν κακό αμιγές καλού.Και ναι είμε Κύπριος και μιλάω μια χαρά τα ελληνικά μου όπως μιλούσε και τα αγγλικά του κάποιος 'δικτάτορας' της θετικής σκέψης. π.χ: Bob Marley (ο Άνθρωπος αυτός ναί δεν είχε στα στοιχεία του Gay reggae στοιχεία και όμως η προφορά του ήταν περίεργα όμορφη.Οταν άκουγες το Boom πρέπει να δυσκολεύτηκες λίγο να προετοιμάσεις κριτική αν το αναλογίσουμε με τις 4-5 φορές που το άκουσες.(Ελπίζω νά πήρες και κανένα φάρμακο και αυτή τη φορά..Η είσαι καθαρά βιολογικός? είπαμε,έχεις γαμάτους φίλους χιππιδες που αράζουν στον ήλιο με βιολογικό χυμό κάμπου..Παίζει να έχεις επιρροές) Παρεπιμτόντως--> έχεις ακούσει ποτέ για το νόμο της έλξης? η για το φαινόμενο του Boomerang? Να σου πώ γιατι. όταν καμιά φορά κάνεις βόλτα στη πόλη σου και σε προσεγγίσει κανένας Αλβανός,Πακιστανός ,Ινδός μην φοβηθείς να του πεις: Ρε φίλε χεχε, έχω ακούσει ένα Κύπριο που η προφόρα του όταν ερμηνεύει μου θυμίζει εσένα....Το πιο πιθανόν ο τύπος να σου πει, καλά που βρήκες το αστείο της υπόθεσης?( Μάλλον ο τύπος θα νιώθει και περήφανος.Επομένως εαν έχεις κάψες στο μυαλό και το blog σου σε χαλαρώνει με το να 'καθαρίζεις απέχθειες συνέχισε το αλλα μην ξεχνας σε λίγα χρόνια αφου πάρεις και τις διακρίσεις σου στο σχολείο σαν καλό παιδί που είσαι ΠΡΩΤΟΣ στους βαθμούς να λες απο μέσα σου ΄΄οοοπππ ηρέμησε φίλε, έλεγξε τα δαιμόνια σου,το χρειάζεσε, η θετική ενέργεια και η καλή βούληση σε κρατάνε μακριά απο το να μπεις στο ιντερνετ και να δείς κατάματα με μάτια γλυκά το καυστικό και άσχημο blog σου''..Σου κάνω και διαφήμιση-δυσφήμιση(διάλεξε ότι είδος Marketing σου αρέσει,είμαστε καλά παιδιά),εξάλλου σε αγαπάμε ,μην το ξεχνάς αυτό..Α ναι, θα ήθελα πολύ να αντιμετωπίσω τις καλιτεχνικές σου ανησυχίες,ενδιαφέρον θα είναι. Α, ναι κάνε μου μια χάρη.Στείλε μου σε mail την διέθυνση της Θείας σου για να έρθω αύριο να παρακολουθήσω τον Σεφερλή με οικογένειες και λοιπά.(oρίστε:icydrig@yahoo.com *μην στείλεισ κανένα υιό-έχω boomerang εφαρμογή.λογικά αν το κάνεις θα κολλήσει το pc σου λες και είναι ανίατη ασθένεια).Α,ναι..Περίμενε..Προλαβαίνω να έρθω σήμερα? Είναι Κυριακή ξημερώματα και δεν ξέρω αν είναι τόσο εύκολο να έρθω έγκαιρα να δώ το dvd με την φαμίλια.ότι γίνει,δεν πειράζει..Επίσης η φωνή μου έχει κάτι παράσιτα τελευταία.Κουβαλάς καμιά κεραία βλακείας και λαμβάνω λάθος σήματα?Κάνε λίγο πιο δεξιά να μπορέσω να τραγουδήσω..έχω και λίγο κόμπλεξ,ξέρεις 'ανωτερότητας'..Χεχε..Κάνε μου αλλη μία χάρη.Βάλε το Zombies κια αγάπη και άκουσε το..Xexe..το Zombie μου θυμίζει εσένα λίγο..αλλη μία χάρη, οταν ειδωθούμε φέρε μαζί σου ένα πράκτορα της Nasa και το κατσαβίδι σου..κάτι δεν πάει καλά και με τον λάρυγγα μου..άκουσα έχεις γνώσεις ΜΗΧΑΝΟΒΛΑΚΕΙΑΣ..
      Φτάσαμε κάπου στο τέλος διότι και εγώ βαρέθηκα να γράφω.όταν ξυπνήσεις και το δεις σου εύχομαι ο καφές η τσάι η χυμός(βιολογικός) η νερό που θα πιείς να σου φέρουν θύμισες απο τα καλά σου χρόνια..Δες τη ζωή σαν κάτι όμορφο..Α ναι,Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη και πες: Καθρέφτη ,καθρεφτάκη μου,ποιός έχει το ωραιότερο blog με κριτικές στο κόσμο? Θα σου πεί..το ξέρεις ήδη Δικαστά..
      Ο Ψυχολόγος της Ημέρας(Ξημερώματα)
      iCy
      BOOM SUCKER!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Ωπ καλώς την αδυναμία μου.. :D Να σαι καλά που απάντησες καταρχήν, το εκτιμώ.
      Τώρα, όμως όσο και να θέλω να απαντήσω δεν μπορώ. Σαν κύπριος μπορεί να τα μιλάς τα ελληνικά καλά, αλλά μάλλον έχεις ένα προβληματάκι στην ανάγνωση. Εγώ σου είπα αν θες να ποστάρεις να μοιραστείς με το κοινό σου τι ωραίο βρήκες και αποφασίσατε να κάνετε αυτή την μαλακία. Δηλαδή τι είχατε στο μυαλό σας όταν είπε ο ένας στον άλλο "Ε μαλάκα αλβανοκύπριε, θα κάνουμε ένα σιντάκι;". Θέλατε να κάνετε κάτι διαφορετικό; Άκουσες την φωνή σου και είπες "μάγκα μου χαραμίζομαι εγώ, πρέπει να με ακούσει ο κόσμος"; τι στο διάολο; Αν θες να απαντήσεις σε αυτό έχει καλώς, αλλιώς μπορώ κι εγώ όλη μέρα να σε βρίζω και πίστεψέ με, ένας κομπλεξικός δικαστής με τάσεις κατωτερότητας και τις υπόλοιπες μαλακίες που λες, θα το έχει σίγουρα περισσότερο από έναν απλό αλβανοκύπριο. Α, και δεν είμαι ρατσιστής εννοείτε.. Δεν σε θεωρώ κατώτερο που έχεις φωνή-μίξη αλβανού και κύπριου. Είναι απλά μια άποψη. :)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Ρε μαλακομπουκομενε κυπριε, αφησε κανα κενο στο κειμενο σου μπας και μπορεσουμε να το διαβασουμε τις πιπες σου χωρις να μας βγουν τα ματια.

      Υ.Σ. Ρε μαλακες ο ζολταν τους γλυφει για να κανει τζαμπα διακοπες στην Κυπρο. Τωρα με την υπερπαραγωγη του μπιμπισι που ετοιμαζει δεν μπορει να παει ουτε μεχρι τα διαβατα :(

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. File Mikre Kai Mperdemene otan tha megaloseis tha ksemperdeuteis k tote tha katalaveis k to noima tis zois!!! SO GET A LIFE!!! an eisouna 1os sti sxoli s opos les den tha eixes xrono gia na kaneis blog kai na grafeis tis malakies pou les!!! ki an pote pareis ptixio ksereis pou na to valeis!!! mpas kai morfotheis!!! k pano apo ola min eisai RATSISTIS!!! MUCH LOVE TO YOU HATER!!! GOD BLESS YOU!!! PEACE!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. δες εδω κατι ατομα ρε φιλε.
      καλα ρε τρελιαρη, γιατι δεν αραζεις απλα να κανεις την μουσικη σου, που γουσταρεις κι αγαπας και λαμβανεις υπ οψιν ενα πικροχολο blog?
      Οποιος σε γουσταρει, σε γουσταρει και τελος, δεν θα σου χαλασουμε και το image, αραξε την πετσα σου.
      Επισης ποιος νομιζεις πως εισαι και απεκτησες και haters στον ενα μηνα που εβγαλες προς τα εξω μουσικη δουλεια σου?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. Αυτό προσπαθώ ρε κούκλε, προσπαθώ να βρω το νόημα της ζωής βρίζοντας εδώ μέσα.. Γι αυτό άσε με να το βρω ή πες τίποτα ουσιαστικό πάνω στο θέμα πριν μας αδειάσεις την γωνιά.. Α, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΡΕ ΑΜΦΙΠΟΔΟΙ. ΑΠΛΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ;;;
      ΠΙΣ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. file tragopodare den eimai o tipos pou ekane to kommati..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. τοτε απο ποια οπτικη γωνια σε εθιξε το αρθρο του παιδιου?
      φιλε ανωνυμος είπε.....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. tote den tha to vreis to noima tis zois edo mesa giati i zoi einai ekei ekso.. o tropos pou to les einai ratsistikos anw..mipos enoeis peace? gt to ΠΙΣ den to exw dei pote mou..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. Mikre kai mperdemene..eise akoma mikros kai mperdemenos..Kane kati re file..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    16. Οκ, λοιπόν, συγχωρέστε τον τρόπο μου για τα περι αλβανοκυπριοφώνων. Δεν ήθελα να εννοηθεί κάτι ρατσιστικό ακόμα κι αν πιστεύω πως η φώνη του είναι αλβανοκύπρια αλλά το λέω πιο κομψά.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    17. Mikre kai mperdemene..Eleftheria sthn Alvania kai Kipro..Kai sthn ipar3h sou..Eisai kalo paidi..eime sigouros h mana sou eine perhfanh..Peace re pasa mou..We love you..Ante kales epitixeies stis e3easeis sou kai kalo dromo..exeis polla empodia mprosta sou akomh..;-)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    18. ΖΟΛΤΑΝ ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΟΓΚ.

      Ο ΖΟΛΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΤΣΟΥΡ ΠΡΟΜΟΟΥΤΕΡ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΧΕΗΤΕΡΖ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΖΟΛΤΑΝ ΝΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΟΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΟΛΙΣ 30 ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΣΚΟ ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΕ 50.

      ΕΠΙΣΙΣ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ.

      ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΖΟΛΤΑΝ ΤΡΑΗΠ ΚΑΙ ΑΗ ΕΜ ΧΙΠΧΟΠ ΕΝΤΕΡΤΕΗΝΜΕΝΤ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    19. Ενα απλό παράδειγμα αντίστροφου ρατσισμού για να ηρεμήσεις ΚΟΥΤΕ και να καταλάβεις οτι όλοι σε ξένες απο τις δικές μας χώρες είμαστε ίδιοι..Αν πας στην Γερμανια και μιλησεις γερμανικα θα λενε ο μαλακας σαν Ελληνας μιλαει..Θα σου αρεσε αυτο το σχολιο;Θα σου φαινοταν ομορφο;τραβα γαμησου εσυ και οι προκαταληψεις σου,εαν εισαι νεος ειναι κριμα για την χωρα μας που οι νεοι της κουβαλανε τετοια μυαλα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    20. Δεν θα μου άρεσε αλλά θα ήταν κατανοητό και δεν θα το έπαιρνα σαν ρατσιστικό αλλά σαν μια πραγματικότητα. Τις προκαταλήψεις φίλε μήτσε, τις δημιουργούν τέτοια σκεπτικά που αρνούνται να δουν την πραγματικότητα, την οποία ενοχοποιούν προσπαθώντας να καλύψουν τις δικές τους ξενοφοβικές ανασφάλειες.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    21. ρε ηλιθιε συντακτη σταματα να δικαιολογησαι, αυτο γουσταρες, αυτο πιστεψες, αυτο εξεφρασες, τελος.
      αν δεν εχει μαθει ο αλλος να δεχετε αρνητικα σχολια, και απλα επιφανειακα παιρνει οτι ταχα μου τον προσβαλει "σαν ανθρωπο" αστον να λεει για haters και ιστοριες.

      και ρε μητσο πασαμ, χρυσε μου ανθρωπε, δεν θα πηγαινα εγω σαν ελληνας να τραγουδησω στην γερμανια μη εχοντας φτιαξει την γερμανικη προφορα μου. Ειναι θεμα αυτοσεβασμου.
      Τα παλικαρια δεν εχουν ουδεμια σχεση με την ιδιοτυπη ραγκα "προφορα".
      Και ναι ρε φιλε, δεν μ αρεσει το ως τωρα κυπριακο ρεγκο-ρεγκε-ραπ γιατι δεν εχει διαπλαστει σε σημειο που να συμβαδιζει με την κυπριακη κουλτουρα και πραγματικοτητα.
      Δωστε τελος στον τζερτζελε με τις μαλακιες σχολια επιτελους.
      Καλο απογεμα

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    22. http://www.youtube.com/watch?v=VrWQL7sykog

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    23. Καλά δίκιο έχεις αλλά προσπαθώ να τους καταλάβω ρε μέητ. Ένιγουει, όποιος έχει να πει κάτι για την μουσική των φορτ μπράβο ας μας κάνει την τιμή. Until then :****

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    24. Αχ μαρία είναι η φάση πλέον.
      http://www.youtube.com/watch?v=56JkpXJ3Ffk&feature=related
      Τέρμα ο νεκροθάφτηηηηης :DD

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    25. αραξε ρε πασα μου και φαε πασατεμπο με τα χουλιγκανια του ΑΠΟΕΛ και ασε το παλικαρι να οργιαζει πανω στο πληκτρολογιο του οποτε δεν την παλευει..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    26. Και το ερωτημα παραμενει. Υπαρχει Μητσος που να μην ειναι πανηλιθιος;

      ΥΣ. Ζολταν μαν ποτε θα κανεις ντοκιμαντερ για τον ΣΟΛ&ΠΑΚ; Θελω να βοηθησω μαν.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    27. Klase tou ta arxidia re vlaka dineis kai email na pas,trabouke tou internet skatoflwre

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    28. Διάβασα το άρθρο μόλις τώρα. Είχα την διάθεση να διαφωνήσω και μάλιστα με κανονική συζήτηση, αλλά ευτυχώς που μου έκοψε και διάβασα πρώτα τα σχόλια. Επιχειρήματα από άλλο πλανήτη και παρόλο που κράζουν τον συντάκτη αυτοί που θίχτηκαν, βλέπω να κάνουν ακριβώς το ίδιο με αυτόν, με μια διαφορά: ο συντάκτης, τους έκραξε βάσιμα, με βάση ΜΟΝΟ την μουσική τους και την άποψη του. Δεν απάντησαν σε καμία ερώτηση από αυτές που έθεσε ο ίδιος, πιάστηκαν μόνο από μία λέξη του, που αφορούσε όπως προείπα την μουσική τους μέσα από την δικιά του οπτική γωνία και κατεύθυναν την συζήτηση, εκεί που πίστευαν ότι θα έχουν το πλεονέκτημα, μην μπορώντας να αντικρούσουν τα επιχειρήματα περί μουσικής. Ρατσισμό δεν βλέπω πουθενά εγώ, το μόνο που βλέπω είναι προσωπικές επιθέσεις και ανεξήγητο τουπέ, χωρίς λόγο και προπαντός χωρίς κάποιο επιχείρημα. Φασισμό βλέπω με μικρές πινελιές ρατσισμού, γιατί από ότι είδα, μερικοί βγάζουν συμπεράσματα για την ζωή του συντάκη, έχοντας στην διάθεση τους, ένα όνομα, μια εικόνα από το google, προηγούμενα του άρθρα και τις χαβαλετζίδικες πληροφορίες που έχει ανεβάσει στο προφίλ του, επειδή κριτίκαρε σαν ΑΚΡΟΑΤΗΣ την νέα δουλειά που κυκλοφόρησε. Και αν σκεφτώ σαν αυτούς, θα μπορούσα να πω, πόσο σοβαρά παίρνουν τις απόψεις των ακροατών. Για να σκεφτώ ποιοι σπεύδουν να επιτεθούν δίχως αιτιολογία, όταν κάποιος διαφωνεί με αυτό που εκπροσωπούν γιατί δεν φοβάται να πει την ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ και καταλήγουν να τον ταμπελώνουν και να τον κατηγοριοποιούν ; Χμου, α ναι οι κομμουνιστές και οι φασίστες (ουπς και γω ταμπέλωσα τώρα, my bad). Παρακαλώ, μην πιαστείτε από την προηγούμενη πρόταση που είναι καθαρά ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Α-Π-Ο-Ψ-Η και αρχίσετε νέο κύκλο συζητήσεων, πολιτικών αυτή την φορά. Τελικά, ποιος κάνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέει; Νομίζω κάποιος έλεγε για ειρήνη, αγάπη, ηρεμία και λοιπά. Δεν είναι κάπως αντιφατικό αυτό; Μην πάρετε σοβαρά αυτό που μόλις έγραψα, απόψεις υπάρχουν όπου υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος. Εκτός αν θέλετε να ακούτε συγκεκριμένες απόψεις, οπότε πάω πάσο και προτείνω να μην μπαίνετε εδώ, γιατί οποιαδήποτε γνώμη είναι σεβαστή. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ενώ γράφω αυτές τι γραμμές, ακούω συγχρόνως και το δισκάκι που προσωπικά μου άρεσε αρκετά. Αυτά.

      ΥΓ: Κύριε συντάκτη, ωραίο και εμπεριστατωμένο άρθρο.
      Αυτό το χωρίο : Ο άλλος είναι τόσο αδιάφορος όσο μια επίσκεψή για χρόνια πολλά σε συγγενικό πρόσωπο(μιας και γιορτάζουν οι κωστάδες και οι ελένες σήμερα) που το βλέπεις μια φορά τον χρόνο κι αν.
      Είναι σπόντα σε κανέναν;

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    29. Χαχαχαχαχα σιγά που την είδες και συγγενικό πρόσωπο.. Χαμούρα.:Ρ
      μια μίξη εμπειριών και υπερβολής είναι..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    30. Τσιγγάνε..Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες φίλε..Μπορώ να πω κιόλας ότι με ξύπνησες επειδή ειμαι άνθρωπος που όντως υποστηρίζει την ειρήνη και την αγάπη και ναί παραφέρθηκα στην απάντηση που έδωσα..Τουλάχιστον αποκόμισα καποιο δίδαγμα μέω απο αυτό..Νάστε καλά όλοι.
      Much love..
      iCy

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    31. Ευχαριστώ φίλε μου. Τι κι αν είπαμε καμιά κουβέντα παραπάνω, ψωμί κι αλάτι μωρέ, περασμένα ξεχασμένα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    32. akros apolafstiko arthro. akros apolafstika sxolia. ta filia mou ston sintaxti kai se osus sintelesan sauto to thespesio apotelesma

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    33. icy you have been successfuly trolled

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    34. Apo thn poly agaph kryosa,ftarnistika kai ta arxidia mou eskisa...GAMIETE H AGAPH ZHTW TO MISOS.E yaw

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    35. loipon mikre kai ka8isterimene file ta paidia ta kserw pistepse me ein poly pio wrea atoma apo esena.. o logos? xairese na tous kaneis parea... esu apo'ti katalava ka8ese sto pc kai diavazeis kai apla den se kanoun parea... molis vgei kati kainurio 8a to akouseis me to zori kai epeidi pragmatika exeis komplex 8a katseis kai 8a to sxoliaseis... den eipa pws o icy ein o method man apla exei diaforetiki fwni ... apo ekei k pera an ton akouges na tragoudaei reggae sta agglika pistepse me 8a eleges poios ein autos? alla 8elei na kanei kati gia auton kai tis xwres p milane autin tin glwssa. apo ekei k pera esy exeis to dikaiwma na peis oti 8eleis alla mexri ena simeio .. to opoio to kseperases... eisai malakas ratsistis kai no lifer ..episis eisai KARAGKIOZIS APO TIN ARXI POU FTIAXNEIS BLOG GIA NA VGAZEIS APO8IMENA.. ante qq sou twra flwre katse na pareis ptixio k meta na pigaineis stin 8eia s kai na psaxneis gia douleia karagkiozi ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή